Συζήτηση για τη «σημασία της σωστής διακυβέρνησης: Θεωρία και Πράξη» του Παναγή Βουρλούμη

Συζήτηση για τη «σημασία της σωστής διακυβέρνησης: Θεωρία και Πράξη» του Παναγή Βουρλούμη

45" χρόνος ανάγνωσης

Ο Παναγής Βουρλούμης είναι ένας άνθρωπος του ιδιωτικού τομέα που κλήθηκε δύο φορές στην καριέρα του να βάλει τάξη σε μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις – την Εμπορική Τράπεζα στα τέλη της δεκαετία του ’70 επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και τον ΟΤΕ το 2004, επί Κώστα Καραμανλή.

Στο νέο του βιβλίο, «Η σημασία της σωστής διακυβέρνησης: Θεωρία και Πράξη» (εκδόσεις Ποταμός), αντλεί διδάγματα από την προσωπική του διοικητική πείρα για να τοποθετηθεί με τη συνήθη του ευθύτητα για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η κακοδιοίκηση σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής πραγματικότητας (συμπεριλαμβανομένου και του Συντάγματος).

Την προσεχή Τετάρτη, 28.11, στις 7 το απόγευμα, ο κ. Βουρλούμης θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο της «Καθημερινής» Γιάννη Παλαιολόγο, για το βιβλίο και άλλα πολλά. Θα είναι μία συνομιλία που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με κάποιον που έχει συγκρουστεί μετωπικά με το εγχώριο «βαθύ κράτος» – και που επέζησε για να αφηγηθεί την ιστορία.Συζήτηση για τη «σημασία της σωστής διακυβέρνησης: Θεωρία και Πράξη» του Παναγή Βουρλούμη-1