Στη σκηνή με τους Black Sabbath

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Φεβρουάριο του 2017, οι Black Sabbath «έκλεισαν» θριαμβευτικά μια πορεία διάρκειας άνω των τεσσάρων δεκαετιών, με δύο sold out εμφανίσεις στο Μπέρμιγχαμ, την πόλη όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη της μπάντας. Τρεις εξ αυτών (οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler) συμμετείχαν στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Sabbath, που είχε τον τίτλο «The End Tour» και περιλάμβανε στάσεις σε 81 πόλεις του κόσμου, ενώ ο ντράμερ Bill Ward παρέμεινε πιστός στην αντιπάθειά του για τον Osbourne και αρνήθηκε να ακολουθήσει. Το ντοκιμαντέρ του Dick Carruthers «The End of the End» μας μεταφέρει στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια της τελικής συναυλίας, στις 4 Φεβρουαρίου, για να παρακολουθήσουμε τους τρεις ταλαντούχους μουσικούς, που έχουν κλείσει ή πλησιάζουν τα 70, να αναπολούν τις περιπέτειές τους, από τη δημιουργία του συγκροτήματος, το 1968, και τη «χρυσή» δεκαετία του ’70 έως την αποχώρηση του Osbourne, το 1979, και την επιστροφή του ύστερα από 20 χρόνια για την κυκλοφορία του άλμπουμ «Reunion».

Η ταινία προβάλλεται την ερχόμενη Δευτέρα στο Gagarin 205 στο πλαίσιο του Gimme Shelter Festival, που συνεχίζεται έως τις 17 Δεκεμβρίου.

​​Στις 9 μ.μ. Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11875, στο Syd Records (Πρωτογένους 13, Αθήνα) και στο ταμείο του Gagarin 205.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή