«Talismania» του Άγγελου Πλέσσα στην γκαλερί The Breeder

«Talismania» του Άγγελου Πλέσσα στην γκαλερί The Breeder

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Δευτέρα 4/12/ 2017 η γκαλερί The Breeder παρουσιάσε τη σειρά neon έργων τέχνης “Talismania”του εικαστικού ‘Αγγελου Πλέσσα στο The Twenty One Restaurant Bar.

Στο έργο του Άγγελου Πλέσσα ο εσωτερισμός συναντά τη τεχνολογία, ενώ το παρόν γεφυρώνεται με ένα αρχαίο μέλλον.

Εμπνευσμένα από τηνεικονογραφία της Αρχαίας Ελλάδας και της Μεσοποταμίας αλλά και από τους unicode χαρακτήρες των ηλεκτρονικών υπολογιστών- την πρώιμη δηλαδή εκδοχή των emoticons και emojis, τα Talismans αυτά αποτελούν σύμβολα καλής ενέργειας. Έτσι το καθένα «ειδικεύεται» στο να σε απαλάσσει από ένα διαφορετικό ενεργειακό μπλοκαρίσμα.

Από τους πιο σημαντικούς εικαστικούς της γενιάς του ο Άγγελος Πλέσσας έχει διακριθεί με το Βραβείο ΔΕΣΤΕ 2015 ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη σημαντική έκθεση τέχνης Documenta 14 στην Αθήνα και το Κάσελ. Έχει ιδρύσει την Αιώνια Ιντερνετική Αδελφότητα και το Πρωτόκολλο Πειραματικής Εκπαίδευσης.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10.00-24.00

Διάρκεια Έκθεσης: μέχρι 31/1/2018

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 21, 15462, Κηφισιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα επικοινωνήστε με την κα Νάντια Γεραζούνη στη γκαλερί The Breeder, Τρίτη – Σάββατο 12-6μμ: 210 3317527 και [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή