Μια δυναμική γυναίκα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις μέρες διάβασα το βιβλίο «Η Μπριτ – Μαρί ήταν εδώ» (εκδ. Κέδρος) του Φρέντρικ Μπάκμαν που νομίζω είναι ένας φανταστικός συγγραφέας.

Ο Μπάκμαν γράφει με τρόπο απλό αλλά έχει την ικανότητα με λίγες λέξεις να δημιουργεί ζωντανούς χαρακτήρες. Είχα διαβάσει το παλαιότερο βιβλίο του «Η γιαγιά μου σας χαιρετά και ζητάει συγγνώμη» και η Μπριτ – Μαρί ήταν ένας από τους χαρακτήρες.

Μια δυναμική γυναίκα-1

Πρόκειται για μια γυναίκα μόνη που όμως ξαφνικά παίρνει τη ζωή στα χέρια της, μετακομίζει και ξεκινάει να δουλεύει σε μια επαρχιακή έρημη πόλη και τότε η ζωή της αλλάζει με δραματικό τρόπο. Είναι ένα βιβλίο που σου δείχνει πως η απόλαυση στη ζωή προέρχεται από τα μικρά πράγματα.

Ωραίο είναι το όνειρο αλλά πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα έντονα. Το ξεκίνησα πριν από την επιδημία αλλά τώρα με την καραντίνα το τελείωσα. Είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό και θα βγούμε πάλι έξω.

*Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ηθοποιός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή