Βοήθεια σε συγγραφείς

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική Ενωση Συγγραφέων (The Society of Authors) ξεκινά μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης πόρων για την ενίσχυση του ειδικού ταμείου οικονομικής βοήθειας για τους συγγραφείς – μέλη της. Η νέα καμπάνια, με τον τίτλο «Step Up», έχει στόχο να συγκεντρώσει περισσότερες από 400.000 λίρες. Το ταμείο της Ενωσης βοηθά συγγραφείς σε ανάγκη εδώ και 60 χρόνια, αλλά χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση αυτή την περίοδο, λόγω της επιδημίας. Ετησίως, το ταμείο προσφέρει περίπου 95.000 λίρες με τη μορφή οικονομικών ενισχύσεων.

Συμβουλές ζωής από την Τίνα Τέρνερ

Η θρυλική τραγουδίστρια της ποπ Τίνα Τέρνερ «επιστρέφει» στα βιβλία και υπογράφει τον οδηγό αυτοβελτίωσης «Happiness becomes vou: A guide to changing your life for good», που θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο HarperKollins την 1η Δεκεμβρίου. Στο βιβλίο, το οποίο συγγράφει με τους Τάρο Γκολντ και Ρέγκουλα Κέρτι, η Τέρνερ θα δίνει συμβουλές στους αναγνώστες για να βρουν την ευτυχία στη ζωή τους μέσα από τη βουδιστική διδασκαλία. «Η Τίνα δείχνει πώς όλοι μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια της ζωής, ακόμη και μετατρέποντας το αδύνατο σε δυνατό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου. Η αυτοβιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας, «My love story» (εκδ. Century), που εκδόθηκε το 2018, ήταν μπεστ σέλερ στους Sunday Times και πούλησε πάνω από 100.000 αντίτυπα στη Βρετανία.

Η ζωή της σε στίχους

Η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Ντόλι Πάρτον, με πολυάριθμα βραβεία, μουσικά ρεκόρ και διεθνή αναγνώριση, αφηγείται τη ζωή της μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της, στο «My life in lyrics» (εκδ. Hodder). Το βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ανατέμνει 60 χρόνια δισκογραφίας και αποκαλύπτει στους αναγνώστες τις ιστορίες πίσω από τους στίχους μιας πραγματικά σπουδαίας τραγουδοποιού. Η Πάρτον έχει δωρίσει πάνω από 130 εκατ. βιβλία σε παιδιά σε όλο τον κόσμο μέσα από την οργάνωσή της Imagination Library.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή