Συλλυπητήριο μήνυμα Παναγιωτόπουλου, για τον θάνατο του Πάτροκλου Σταύρου

Συλλυπητήριο μήνυμα Παναγιωτόπουλου, για τον θάνατο του Πάτροκλου Σταύρου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, πληροφορούμενος τον θάνατο του Κύπριου συγγραφέα, εκδότη και υφυπουργού Πάτροκλου Σταύρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 15 Μαρτίου, σε ηλικία 81 ετών.

«Η βαθιά μόρφωση, η ανθρωπιστική παιδεία, η αγωνιστικότητα και η συνεπής πολιτική στάση του Πάτροκλου Σταύρου συνέτειναν ώστε να καταξιωθεί ως μία σημαντική προσωπικότητα του πολιτικού και πνευματικού κόσμου της νεότερης κυπριακής και ελληνικής ιστορίας. Του οφείλουμε τη διαφύλαξη και ανάδειξη του έργου του Νίκου Καζαντζάκη, αλλά και πολλά σημαντικά έργα που συνέγραψε ο ίδιος για την ιστορία, τους αγώνες και τον πολιτισμό της Κύπρου. Ο Πάτροκλος Σταύρου σε όλη του τη διαδρομή διακρίθηκε για την απόλυτη αφοσίωσή του στις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει στο μήνυμά του ο υπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή