«Η Δυστυχής Eνωση: Η Ευρώπη Χρειάζεται μια Νέα Μεγάλη Συμφωνία»

«Η Δυστυχής Eνωση: Η Ευρώπη Χρειάζεται μια Νέα Μεγάλη Συμφωνία»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου: «Η Δυστυχής Eνωση: Η Ευρώπη Χρειάζεται μια Νέα Μεγάλη Συμφωνία» στη Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου, Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου).

Συγγραφέας του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη, είναι ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κος Τάσος Γιαννίτσης (ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός), η κα Αννα Διαμαντοπούλου (Πρόεδρος «Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση», πρώην Επίτροπος ΕΕ, πρώην Υπουργός), ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης (Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), ο κ. Γιώργος Σταθάκης (Βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης) και ο συγγραφέας. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Ματίνα Στεβή (ανταποκρίτρια της Wall Street Journal στις Βρυξέλλες).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή