Φανατικός θαυμαστής της Marvel παρακολούθησε την τελευταία ταινία των «Avengers» 110 φορές

Φανατικός θαυμαστής της Marvel παρακολούθησε την τελευταία ταινία των «Avengers» 110 φορές

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο επεισόδιο των «Avengers» κοντεύει να σπάσει το ρεκόρ του Avatar όσον αφορά τις εισπράξεις και αυτό οφείλεται εν μέρει στον Αγκουστίν Αλάνις: αυτός ο φανατικός λάτρης του κόσμου της Marvel κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, αφού έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία… 110 φορές στον κινηματογράφο.

«Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το Avengers: Endgame δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες», απάντησε ο Αλάνις όταν κάποιον τον ρώτησε σχετικά στο Twitter.

Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια selfie στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο. Σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία του, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει.

Πάντως, έχει ήδη σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2019 ένας άλλος λάτρης των «Avengers» που παρακολούθησε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον «Πόλεμο της Αιωνιότητας» 103 φορές.

Την Κυριακή, ο Αγκουστίν Αλάνις αφιέρωσε την 103η επίσκεψή του στον κινηματογράφο στον κάτοχο του ρεκόρ.

Στις αρχές Μαΐου η ταινία «Οι Εκδικητές: Τελευταία Πράξη» εκθρόνισε τον Τιτανικό από τη δεύτερη θέση του box office όλων των εποχών και τη Δευτέρα απείχε μόλις 58 εκατομμύρια από το ιστορικό ρεκόρ του Avatar (2,788 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή