O Bad Bunny γίνεται ο πρώτος Λατίνος πρωταγωνιστής της Marvel

O Bad Bunny γίνεται ο πρώτος Λατίνος πρωταγωνιστής της Marvel

Ο σταρ του reggaeton θα υποδυθεί τον El Muerto σε live-action ταινία του υπερηρωικού σύμπαντος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του reggaeton, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Bad Bunny να δοκιμάσει την τύχη του και στη μεγάλη οθόνη. 

Αυτό άλλωστε ετοιμάζεται να κάνει o 28χρονος για λογαριασμό της Sony Pictures και της Marvel μιας και θα αναλάβει τον ομώνυμο ρόλο στη νέα live-action υπερηρωική ταινία «El Muerto» που αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου του 2024. 

Με τον ρόλο αυτό που ανέλαβε ο κατά κόσμον Benito Antonio Martínez Ocasio γίνεται και ο πρώτος Λατίνος ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε live-action ταινία της Marvel. 

Ο El Muerto είναι ένας αντι-ήρωας που προέρχεται από το σύμπαν του Spider Man. Πρόκειται για έναν παλαιστή που αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις φορώντας τη μάσκα του.

Η πάλη δεν είναι κάτι νέο για τον Bad Bunny, μιας και πέρυσι τον είδαμε να κάνει και το ντεμπούτο του στο ρινγκ, σε αγώνες του WWE. Αλλά έχει πάρει επίσης και το βάπτισμα του πυρός στον κινηματογράφο. Θα τον δούμε άλλωστε μέσα στη χρονιά στο «Bullet Train» με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και τη Σάντρα Μπούλοκ. 

Με πληροφορίες από το Pitchfork

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT