«Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα: Οι Άνταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνιουελ, Τζον Βόιτ στην ταινία

«Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα: Οι Άνταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνιουελ, Τζον Βόιτ στην ταινία

Το «Megalopolis», ένα πρότζεκτ που ετοιμάζει εδώ και πολλά χρόνια ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, αρχίζει και αναπτύσσεται. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός έχει βρει τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην αυτοχρηματοδοτούμενη ταινία του 

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Megalopolis», ένα πρότζεκτ που ετοιμάζει εδώ και πολλά χρόνια ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, αρχίζει και αναπτύσσεται. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός έχει βρει τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην αυτοχρηματοδοτούμενη ταινία του.  

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος The Hollywood Reporter, οι Άνταμ Ντράιβερ, Νάταλι Εμάνιουελ, Φόρεστ Γουίτακερ, Λώρενς Φίσμπερν και Τζον Βόιτ θα συμμετάσχουν στο φιλμ το οποίο γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον θρυλικό κινηματογραφιστή του «Νονού».

Η περιγραφή της ταινίας είναι η εξής: «Η μοίρα της Ρώμης στοιχειώνει έναν σύγχρονο κόσμο που είναι ανίκανος να λύσει τα δικά του κοινωνικά προβλήματα σε αυτή την επική ταινία πολιτικών φιλοδοξιών,  ιδιοφυΐας και συγκρουσιακής αγάπης».

Ο Κόπολα παράγει ανεξάρτητα την ταινία, η οποία έχει προϋπολογισμό λίγο λιγότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο σκηνοθέτης μίλησε στο THR για την αυτοχρηματοδότηση του φιλμ σε μια εκδήλωση για την 50ή επέτειο του «Νονού», λέγοντας: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος που όλοι πιστεύουν ότι μια ταινία πρέπει να γίνεται και πάει κόντρα στο ρεύμα αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ ακατάδεκτοι, αλλά μερικές φορές η άλλη ιδέα αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται στο μέλλον. Αυτό αξίζει να ληφθεί υπόψη».

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή