Μπορεί να άργησε, αλλά θα δούμε τελικά sequel του «This Is Spinal Tap»

Μπορεί να άργησε, αλλά θα δούμε τελικά sequel του «This Is Spinal Tap»

Ο Ρομπ Ράινερ επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το κινηματογραφικό reunion της καλύτερης φανταστικής μπάντας που πέρασε ποτέ από την μεγάλη οθόνη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι υπερβολή να χαρακτηρίσει κανείς το «This Is Spinal Tap» μία από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών. Το σίγουρο είναι πως οι ξεκαρδιστικές περιπέτειες των Spinal Tap τους ανάγει εύκολα στην καλύτερη μη πραγματική μπάντα που πέρασε ποτέ από την μεγάλη οθόνη. 

Έχουν περάσει 38 χρόνια από όταν το μουσικό mockumentary του Ρομπ Ράινερ κυκλοφόρησε στις αίθουσες και όπως όλα δείχνουν, στην 40η επέτειο της ταινίας θα κυκλοφορήσει και το sequel αυτής, «Spinal Tap II». 

Για την ταινία που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, ο Ρομπ Ράινερ θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ θα επιστρέψει και στον ρόλο του σκηνοθέτη του υποτιθέμενου ντοκιμαντέρ μέσα στην ταινία, Μάρτι ΝτιΜπέργκι.

Στους ρόλους των μελών των Spinal Tap θα δούμε ξανά τους Μάικλ ΜακΚιν, Χάρι Σίρερ και ο Κρίστοφερ Γκεστ. 

Την ίδια στιγμή, το Φεστιβάλ των Καννών έχει ανακοινώσει πως στις 18 Μαΐου, στο πλαίσιο του Cinema de la Plage, θα προβληθεί η πρώτη ταινία, το «This Is Spinal Tap». 

Με πληροφορίες από το Deadline. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή