«Γάμος αλά ελληνικά 3» με γυρίσματα στην Κέρκυρα

«Γάμος αλά ελληνικά 3» με γυρίσματα στην Κέρκυρα

Η τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» πήρε το πράσινο φως και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν - μεταξύ άλλων περιοχών - και στην Κέρκυρα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τρίτη ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» πήρε το πράσινο φως και τα γυρίσματα, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Corfu TV News, θα πραγματοποιηθούν – μεταξύ άλλων περιοχών – και στην Κέρκυρα. Μάλιστα, η εταιρεία παραγωγής Faliro House αναζητά ηθοποιούς για συμμετοχή στο φιλμ.

Η είδηση ανακοινώνεται 13 μήνες μετά την επιβεβαίωση της συνέχειας της ιστορίας από την ελληνοκαναδή δημιουργό και πρωταγωνίστρια Νία Βαρντάλος. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Βαρντάλος δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί αλλά η παραγωγή δεν είχε ξεκινήσει. 

View this post on Instagram

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

«Ναι, είναι αλήθεια ότι για περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθούμε να γυρίσουμε ένα σενάριο που έγραψα και ονομάζεται “Γάμος αλά ελληνικά 3”. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν βρισκόμαστε στο στάδιο γυρισμάτων. Το φιλμ είναι ανεξάρτητης παραγωγής και προφανώς οι ανεξάρτητες ταινίες δεν μπορούν να ασφαλιστούν…όταν αποκτήσουμε ασφάλιση, θα πάμε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα». 

Κι ενώ υπάρχουν ελάχιστες λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή του τρίτου φιλμ, αυτό που γνωρίζουμε και που αναφέρει ο ιστότοπος Greek Herald είναι ότι η μητέρα της Τούλας (Βαρντάλος) Μαρία (Λέινι Καζάν), ο αδερφός Νικ (Λούις Μάντιλορ) και η ξαδέρφη της Νίκι (Τζία Καρύδη) θα επιστρέψουν. Πέραν αυτού, η Βαρντάλος έχει επίσης αποκαλύψει ότι η ταινία θα αποτελέσει φόρο τιμής στον Μάικλ Κόνσταντιν (Γκας Πορτοκάλος) ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021. 

View this post on Instagram

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

Με πληροφορίες από το The Greek Herald

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή