Άμπερ Χερντ: Δεν απολύθηκε από το σίκουελ του «Aquaman», παρά τις φήμες

Άμπερ Χερντ: Δεν απολύθηκε από το σίκουελ του «Aquaman», παρά τις φήμες

Εκπρόσωπος της Χερντ δήλωσε στο Variety, «οι φήμες συνεχίζονται, είναι ανακριβείς, σκληρές και ελαφρώς παρανοϊκές»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα που υποστήριζε ότι η Άμπερ Χερντ απολύθηκε από τον ρόλο της στην ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom». Τώρα, πηγή δήλωσε στον ιστότοπο Variety ότι δεν έχει «κοπεί» ο ρόλος και συνεπώς η ίδια από την ταινία.

Εκπρόσωπος της Χερντ δήλωσε στο Variety, «οι φήμες συνεχίζονται, είναι ανακριβείς, σκληρές και ελαφρώς παρανοϊκές».

Στην πρώτη ταινία, η Χερντ υποδύθηκε την Μίρα και εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες «Justice League» και «Zack Snyder’s Justice League».

Η δημοφιλία της Χέρντ «έπεσε» το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας μιας δημόσιας δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση, στην οποία ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για ένα άρθρο που εκείνη έγραψε το 2018 στον ιστότοπο της The Washington Post υπονοώντας κακοποίηση από τον ηθοποιό. Το κείμενο δεν κατονόμαζε τον Ντεπ.

Στις αρχές Ιουνίου, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, τονίζοντας ότι η Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της. Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 15 εκατ. δολαρίων.

Υπέρ της Χερντ επιδικάστηκε αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων. Κατά τη διάρκεια της δίκης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν υπέρ του Ντεπ, χαρακτηρίζοντάς τον ως ήρωα κι εκείνη ως ψεύτρα, γεγονός που οδήγησε σε αμέτρητα memes και βίντεο στο TikTok που χλεύαζαν την κατάθεσή της. Η Χερντ αναφέρθηκε στην επίθεση αυτή των χρηστών των σόσιαλ μίντια προς το πρόσωπό της, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή