Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν και «δεν του καίγεται καρφί»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα πάρει συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν και «δεν του καίγεται καρφί»

Τίποτα δεν σταματάει τον ηθοποιό από το να κάνει μία Instagram Live συνέντευξη με τον σκηνοθέτη που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και ενας από τους πιο χαρισματικούς κινηματογραφιστές της γενιάς του αλλά και ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς που πέρασαν ποτέ από την μεγάλη οθόνη, ο Γούντι Άλεν στην πορεία δημιούργησε στην καλύτερη ανάμεικτα συναισθήματα, στην χειρότερη ένα ολοκληρωτικό #cancel σε μεγάλη μερίδα του κοινού. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου, πίσω στο 1992 και όταν αυτή ήταν μόλις 7 ετών, που πρόσφατα ξαναείδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ με την Μία Φάροου «Allen v. Farrow». 

Πάντως, ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν φαίνεται να συμμερίζεται την γενικότερη κατακραυγή γύρω από το πρόσωπο του Άλεν. Το αντίθετο μάλιστα, μιας και, όπως ανακοίνωσε, ετοιμάζεται να του πάρει μία συνέντευξη σε ένα live στο Instagram. 

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την συνέντευξη μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram στην οποία διαβάζουμε:

«Επιστρέψτε μου να προλογίσω αυτό λέγοντας πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πώς με κρίνει κάποιος ή ηθικολογεί εδώ μέσα. Προφανώς είμαι κάποιος που έχω τα δικά μου πιστεύω και δεν δίνω δεκάρα για την άποψη οποιουδήποτε. Αν πιστεύετε πως η δίκη θα έπρεπε να γίνει μέσω ενός ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα». 

Μην ξεχνάμε πως και ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει, με την σειρά του, μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, μιας και πριν λίγους μήνες πυροβόλησε κατά λάθος στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», με αποτέλεσμα να σκοτώσει την διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και να τραυματίσει τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή