Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς και πάλι μαζί στην μεγάλη οθόνη

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς και πάλι μαζί στην μεγάλη οθόνη

Οι δύο ηθοποιοί θα πάρουν «Ticket to Paradise»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους είδαμε και τους δύο στο «Ocean’s Eleven», όμως, έχουν περάσει αρκετά χρόνια που η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχουν μοιραστεί χρόνο στην μεγάλη οθόνη. 

Αυτό έρχεται να λάβει τέλος μιας και στην νέα ρομαντική κωμωδία «Ticket to Paradise» οι δύο ηθοποιοί θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

Μάλιστα, στην νέα ταινία του Ολ Πάρκερ, η Ρόμπερτς και ο Κλούνεϊ θα υποδυθούν ένα πρώην ζευγάρι, με τους δύο να ξαναβρίσκονται προκειμένου να αποτρέψουν την κόρη τους (που παίζει η Κέιτλιν Ντέβερ) να παντρευτεί έναν άντρα που μόλις γνώρισε. 

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου από την Tulip Entertainment και για την ώρα, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ της.

Σε αυτό, βλέπουμε μεταξύ άλλων τον χαρακτήρα του Κλούνεϊ να λέει καθώς βλέπει τυχαία αυτόν της Ρόμπερτς στο αεροπλάνο πως (τα χρόνια του γάμου τους) «Ήταν τα χειρότερα 19 χρόνια της ζωής μου». Η Ρόμπερτς του απαντάει πως «Ήμασταν παντρεμένοι μόνο για 5 χρόνια» για να λάβει την απάντηση «Μετράω και την ανάκαμψη». 

Βλέπετε το τρέιλερ του «Ticket to Paradise» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το CNN. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή