Ο Ντάνιελ Καλούγια δεν θα επιστρέψει για το σίκουελ του «Black Panther»

Ο Ντάνιελ Καλούγια δεν θα επιστρέψει για το σίκουελ του «Black Panther»

Οι συντελεστές ζήτησαν από τον Καλούγια να επιστρέψει, ωστόσο ο ηθοποιός είχε ήδη στο πρόγραμμά του τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας - θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ, «Nope»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνιελ Καλούγια δεν θα επιστρέψει για τον ρόλο του W’Kabi στη δεύτερη ταινία του «Black Panther» με τίτλο «Black Panther: Wakanda Forever» σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety. 

Πηγές που εμπλέκονται στο κινηματογραφικό πρότζεκτ αναφέρουν ότι οι συντελεστές ζήτησαν από τον Καλούγια να επιστρέψει, ωστόσο ο ηθοποιός είχε ήδη στο πρόγραμμά του τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας – θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ, «Nope». 

Το 2017, ο Καλούγια προτάθηκε για Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του Πιλ «Get Out». 

Η παραγωγή του «Wakanda Forever» σε σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ, ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου. Μετά τον θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν το 2020, η Μάρβελ αποφάσισε να μην προσλάβει άλλον ηθοποιό για τον ρόλο του επικεφαλής του κράτους Wakanda, T’Challa. 

Το σίκουελ θα εξερευνήσει άλλους χαρακτήρες του κόσμου του «Black Panther», ενώ παράλληλα θα τιμήσει την κληρονομιά που άφησε πίσω ο Μπόουζμαν. Ενώ είχε επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι το αρχικό καστ όπως οι Λουπίτα Νιόγκο, Μάρτιν Φρίμαν, Λετίσια Ράιτ, Ουίνστον Ντιούκ, Άντζελα Μπάσετ θα επέστρεφαν, η συμμετοχή του Καλούγια δεν ήταν σίγουρη μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν τα γυρίσματα. 

Η ταινία «Nope» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουλίου. Η ιστορία του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας ακολουθεί τους κατοίκους μιας απομονωμένης πόλης οι οποίοι γίνονται μάρτυρες ενός μυστηριώδους γεγονότος που περιλαμβάνει έναν εξωγήινο και την εξερεύνηση αυτού του φαινομένου. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή