Το «She Said» φέρνει στην μεγάλη οθόνη την υπόθεση Γουαϊνστάιν

Το «She Said» φέρνει στην μεγάλη οθόνη την υπόθεση Γουαϊνστάιν

Έχουμε το τρέιλερ της μεταφοράς του βιβλίου των δημοσιογράφων Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ που υποδύονται η Ζόι Καζάν και η Κάρεϊ Μάλιγκαν

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης με θύτη τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν που ήρθαν στο φως το 2017 αποτέλεσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, την απαρχή του πολύ σημαντικού κινήματος του #MeToo, κάνοντας έκτοτε πολλές γυναίκες -και όχι μόνο- που υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, να βρουν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν για τα βιώματά τους. 

Την έρευνα για την εν λόγω περίπτωση έκαναν και έφεραν στο φως οι δημοσιογράφοι των New York Times Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ, μαζί με τον Ρόναν Φάροου του New Yorker –μάλιστα, απέσπασαν και βραβείο Πούλιτζερ για αυτή την δουλειά τους. 

Οι Τζόντι Κάντορ και Μέγκαν Τούχεϊ κατέγραψαν και το παρασκήνιο της έρευνάς τους και της απήχησής της στο βιβλίο τους «She Said», το οποίο τώρα γίνεται ταινία, με τις Ζόι Καζάν και η Κάρεϊ Μάλιγκαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αντίστοιχα. 

Την ταινία σκηνοθετεί η Μαρία Σράιντερ που βρίσκεται και πίσω από το «The Unorthodox», ενώ το σενάριο ανέλαβε η Ρεμπέκα Λένκιεβιτζ. 

Στην ταινία θα δούμε «μια ιστορία που βοήθησε να πάρει μπρος το κίνημα του #MeToo, έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ και άλλαξε την αμερικανική κουλτούρα για πάντα». 

Στην ταινία, θα δούμε επίσης τους Πατρίσια Κλάρκσον, Αντρέ Μπράουερ και Σαμάνθα Μόρτον. 

Το «She Said» είναι μια παραγωγή της Universal και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου. 

Για την ώρα, παίρνουμε μια γεύση από το τρέιλερ παρακάτω:

Με πληροφορίες από τον Guardian.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή