Ο Μάικλ Μαν επιβεβαιώνει την κυκλοφορία της ταινίας «Heat 2»

Ο Μάικλ Μαν επιβεβαιώνει την κυκλοφορία της ταινίας «Heat 2»

Αν και περιγράφεται ως σίκουελ, το «Heat 2», το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, έχει περισσότερο τη μορφή ενός πρίκουελ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο βιβλίο του Μάικλ Μαν με τίτλο «Heat 2» μεταφέρεται στον κινηματογράφο. 

Η είδηση έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο podcast του Μάρκ Μάρον, WTF Podcast, όπου ο 79χρονος κινηματογραφιστής αποκάλυψε ότι το επερχόμενο σίκουελ του «Heat» από το 1995, βρίσκεται ήδη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. 

«Ναι, δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά ναι», επιβεβαίωσε ο Μαν σε ερώτηση για την κινηματογραφική μεταφορά. «Πρόκειται για βιβλίο, αλλά θα είναι και μια πολύ μεγάλη ταινία», εξήγησε. 

Αν και περιγράφεται ως σίκουελ, το «Heat 2» έχει περισσότερο τη μορφή ενός πρίκουελ, καθώς αφηγείται την ιστορία του ντετέκτιβ Βίνσεντ Χάνα (τον οποίο στην πρώτη ταινία υποδύεται ο Αλ Πατσίνο) αλλά και των Νιλ ΜακΚόλεϊ (Ρόμπερτ ΝτεΝίρο), Κρις Σιχέρλις (Βαλ Κίλμερ) και Νέιτ (Τζον Βόιτ), πριν τα γεγονότα του αρχικού φιλμ. 

Ο Μαν δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για αυτό το πρότζεκτ, εξηγώντας σε παλαιότερες συνεντεύξεις το γεγονός ότι επιθυμούσε να δημιουργήσει μια ταινία με βάση το βιβλίο του. Τι σημαίνει όμως το ότι η ταινία βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης; Είναι πολύ πιθανόν ότι ο Μαν εργάζεται για το σενάριο αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πρότζεκτ. 

Όμως, οι θαυμαστές ανυπομονούν για αυτό, ακόμα κι αν οι Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Βαλ Κίλμερ δεν επιστρέψουν. 

Όσο για το ποιος ηθοποιός θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Βίνσεντ Χάνα, ο Αλ Πατσίνο έχει εκφράσει την επιθυμία του να δει τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του ντετέκτιβ. 

Ο Μάικλ Μαν ανακοίνωσε πρόσφατα στο Twitter ότι το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου. 

Με πληροφορίες από το AV Club

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή