Ξέρουμε πότε θα δούμε το σίκουελ του «Knives Out»

Ξέρουμε πότε θα δούμε το σίκουελ του «Knives Out»

Και μαζί, έχουμε νέες εικόνες από το «Glass Onion» και έναν all star «Μυστικό Δείπνο» από την ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ που γυρίστηκε στην Ελλάδα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2019 ο Ντάνιελ Κρεγκ, το όνομα του οποίου είχαμε συνδέσει τα τελευταία χρόνια με αυτό το Τζέιμς Μποντ, έπαιξε ούτε λίγο, ούτε πολύ, μια εκδοχή-παρωδία του πράκτορα 007 για τις ανάγκες του «Knives Out», στο οποίο, μάλιστα, είδαμε και την Άνα Ντε Άρμας και μετέπειτα «Bond girl» στο «No Time To Die».

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, μία δεύτερη ταινία του «Knives Out» βρίσκεται στα σκαριά. Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», όπως θα λέγεται η συνέχεια της ταινίας του Ράιαν Τζόνσον, γυρίστηκε και στην Ελλάδα και το Πόρτο Χέλι.

Τώρα το Netflix ανακοίνωσε πότε θα φτάσει στις οθόνες μας. Έτσι, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τα φετινά  Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, και πέρα από την streaming πλατφόρμα, θα προβληθεί και σε επιλεγμένες αίθουσες. 

Μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Glass Onion: A Knives Out Mystery» το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα και μία φωτογραφία από την ταινία. Σε αυτήν, το λαμπερό καστ της ταινίας κάθεται σε ένα τραπέζι: ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Ζανέλ Μονέ, ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μαντλίν Κλάιν, ο Ντέιβ Μποτίστα, η Τζέσικα Χένγουικ και η Κάθριν Χαν. 

Πέρα από αυτό, ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον μοιράστηκε με το κοινό δύο ακόμα εικόνες από τα γυρίσματα του «Glass Onion» στα social media του. Σε αυτές, τον βλέπουμε να δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στην Ζανέλ Μονέ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Ελλάδα. 

Λίγους μήνες ακόμα υπομονή, λοιπόν, μέχρι να δούμε το σίκουελ του «Knives Out».

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή