Γνωρίστε τους υπόπτους του «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Γνωρίστε τους υπόπτους του «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Παίρνουμε μια μικρή ακόμα γεύση από τη γυρισμένη στην Ελλάδα ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ, λίγο πριν την δούμε στις αίθουσες και στη συνέχεια στο Netflix

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλο και μικραίνει η αναμονή για την κυκλοφορία του «Glass Onion», της δεύτερης δηλαδή ταινίας του «Knives Out», στο οποίο είδαμε τον Ντάνιελ Κρεγκ όχι μόνο να υποδύεται μια εκδοχή-παρωδία του πιο γνωστού του ρόλου, αλλά και να συναντά την Άνα Ντε Άρμας πολύ πριν αυτή γίνει «Bond girl» στο «No Time To Die». 

Το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», που γυρίστηκε στην Ελλάδα, αναμένεται να βγει τον Νοέμβριο για μερικές εβδομάδες στις αίθουσες και στη συνέχεια, θα γίνει διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Πέρα από τον Ντάνιελ Κρεγκ που επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο σίκουελ θα δούμε τους Έντουαρντ Νόρτον, Ίθαν Χοκ, Κέιτ Χάντσον, Ντέιβ Μποτίστα, Ζανέλ Μονέ, Τζέσικα Χένγουικ, Μαντλίν Κλάιν και Κάθριν Χαν.

Έχουμε ήδη δει ένα teaser από την επερχόμενη ταινία και τώρα ήρθε η ώρα…να γνωρίσουμε τους υπόπτους του «Glass Onion», όπως τους παρουσιάζει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ράιαν Τζόνσον σε σχετικό κλιπ που κυκλοφόρησε. 

Υπενθυμίζουμε πως αυτή δε θα είναι η τελευταία ταινία «Knives Out» που βλέπουμε, μιας και η συμφωνία του Netflix προβλέπει και μία τρίτη ταινία, ενώ ο Τζόνσον έχει δηλώσει πως σκοπεύει να φτιάχνει ταινίες με τον ήρωα Μπενουά Μπλανκ «μέχρι ο Ντάνιελ Κρεγκ να με μπλοκάρει από το κινητό του». 

Προς το παρόν, γνωρίστε τους υπόπτους του «Glass Onion» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το IndieWire.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή