Ο Ελάιτζα Γουντ ξανά στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα της ταινίας «Bookwarm»

Ο Ελάιτζα Γουντ ξανά στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα της ταινίας «Bookwarm»

Τα γυρίσματα της κωμικής ταινίας περιπέτειας θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2023

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο από 20 χρόνια μετά τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ο Ελάιτζα Γουντ επιστρέφει στη Νέα Ζηλανδία αυτή τη φορά για να συμμετάσχει στην κωμική ταινία περιπέτειας «Bookwarm».

Η ιστορία ακολουθεί τη δωδεκάχρονη Μίλντρεντ, της οποίας η ζωή παίρνει νέα τροπή όταν η μητέρα της νοσηλεύεται και απομακρύνεται από την οικογένεια και ο Αμερικανός μάγος πατέρας της Στρον Γουάις (Γουντ) πηγαίνει για να φροντίσει τη σύζυγό του. Στην προσπάθειά του να ψυχαγωγήσει την κόρη του, ο Στρον διοργανώνει ένα camping στην έρημο της Νέας Ζηλανδίας. Αυτό το ταξίδι λειτουργεί ως ένα τεστ δεσμού ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη αλλά και μια αναζήτηση για να βρεθεί το τέρας γνωστό και ως ο Πάνθηρας του Καντέρμπουρι.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μίλντρεντ είναι λάτρης των βιβλίων και ποτέ δεν έχει βρεθεί εκτός πόλης αλλά και ότι ο Στρον βρίσκεται περισσότερο στο Λας Βέγκας και όχι στις Νότιες Άλπεις, η πιθανότητα για αναποδιές είναι μεγάλη. 

Ο τίτλος του φιλμ αποτελεί αναφορά στο σενάριο του Ντέιβιντ Μάμετ που στη συνέχεια γυρίστηκε σε ταινία, την «The Edge» με πρωταγωνιστές τους Άντονι Χόπκινς και Άλεκ Μπάλντουιν. 

Το «Bookworm» βρίσκεται αυτή τη χρονική περίοδο σε στάδιο προ-παραγωγής και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2023. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή