Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Σπίλμπεργκ

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Σπίλμπεργκ

Στο «Bullitt», ο Κούπερ αναμένεται να υποδυθεί τον αδιάλλακτο αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο, Φρανκ Μπούλιτ, χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Στιβ ΜακΚουίν στην ομώνυμη ταινία από το 1968

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η νέα του ταινία «The Fabelmans» να προβάλλεται στους κινηματογράφους διεθνώς αποσπώντας θετικές κριτικές, τώρα όμως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εστιάζει στη νέα του κινηματογραφική δουλειά με τίτλο «Bullitt». Μάλιστα, έχει βρει και τον πρωταγωνιστή. 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, ο Μπράντλεϊ Κούπερ αναμένεται να υποδυθεί τον αδιάλλακτο αστυνομικό του Σαν Φρανσίσκο, Φρανκ Μπούλιτ, εμβληματικό χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Στιβ ΜακΚουίν στην ομώνυμη ταινία από το 1968. 

Εκτός από πρωταγωνιστής, ο Κούπερ θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Σπίλμπεργκ και τη συνεργάτιδά του Κρίσι Μακόσκο Κρίγκερ. 
Πηγές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για το ριμέικ της αρχικής ταινίας του 1968 αλλά για μια νέα ιδέα με επίκεντρο τον χαρακτήρα που υποδύθυκε ο Στιβ ΜακΚουίν. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους του ηθοποιού. Το σενάριο υπογράφει ο Τζος Σίνγκερ. 

Αυτό το χρονικό διάστημα, ο Κούπερ βρίσκεται σε στάδιο μεταπαραγωγής (post production) της ταινίας «Maestro», την οποία συνυπογράφει, σκηνοθετεί, είναι παραγωγός και πρωταγωνιστεί, μαζί με την Κάρεϊ Μάλιγκαν. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2023.

Με πληροφορίες από το Deadline, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή