Αρκετοί νικητές απόντες από τις Χρυσές Σφαίρες

Αρκετοί νικητές απόντες από τις Χρυσές Σφαίρες

Oρισμένες και ορισμένοι ηθοποιοί που βραβεύτηκαν δεν ήταν παρόντες προκειμένου να παραλάβουν τις χρυσές σφαίρες τους

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν το βράδυ της Τρίτης οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν στο τηλεοπτικό κανάλι NBC μετά την ακύρωση της μετάδοσης πέρυσι εν μέσω ανησυχιών σχετικά με τον οργανισμό που απονέμει τα βραβεία, αποτελούσε αναπάντητο ερώτημα το αν οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ επρόκειτο να επιστρέψουν. Πολλοί το έκαναν, δίνοντας στη βραδιά την αίσθηση της επιστροφής στα σόου του παρελθόντος.

Αλλά ορισμένες και ορισμένοι ηθοποιοί που βραβεύτηκαν δεν ήταν παρόντες προκειμένου να παραλάβουν τις χρυσές σφαίρες τους.

Η Κέιτ Μπλάνσετ, που κέρδισε υποδυόμενη μια βιρτουόζα μαέστρο στην ταινία «Tár», δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ηθοποιού δραματικής τανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γυρίσματα στη Βρετανία. Και η Αμάντα Σέιφριντ, επίσης νικήτρια για την ερμηνεία της στο ρόλο της Ελίζαμπεθ Χολμς στο «The Dropout», δεν μπόρεσε να παραλάβει τη χρυσή σφαίρα της καθώς όπως λέγεται δουλεύει για το νέο της μιούζικαλ.    

Ο Κέβιν Κόσνερ δεν μπόρεσε να δεχτεί το αγαλματίδιό του για τον καλύτερο ηθοποιό δραματικής τηλεοπτικής σειράς για το «Yellowstone» για διαφορετικό λόγο: Οι σφοδρές καταιγίδες και πλημμύρες που έχουν πλήξει την Καλιφόρνια τον εμπόδισαν να μεταβεί οδικώς από το σπίτι του στη Σάντα Μπάρμπαρα ως το Μπέβερλι Χιλς. Σχεδόν 50.000 κάτοικοι σε ολόκληρη την Καλιφόρνια έχουν λάβει οδηγίες εκκένωσης, ενώ τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον περασμένο Δεκέμβριο έως σήμερα.  

«Πρόκειται για μια θλιβερή ιστορία», είπε η Ρετζίνα Χολ, που παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του. «Έχει κολλήσει στη Σάντα Μπάρμαρα. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί».

Η Ζεντάγια, που παίζει την αντιμέτωπη με δυσκολίες της εφηβείας στο «Euphoria», κέρδισε στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού τηλεοπτικής δρταματικής σειράς και απουσίαζε επίσης από την τελετή. Η ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ευχαρίστησε τις Χρυσές Σφαίρες και μοιράστηκε με το κοινό το θαυμασμό της για τις συνυποψήφιές της.

Με πληροφορίες από τους The New York Times

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή