Έχουμε την πρώτη εικόνα από το biopic για την Έιμι Γουάινχαουζ

Έχουμε την πρώτη εικόνα από το biopic για την Έιμι Γουάινχαουζ

Και κάπως έτσι, η Μαρίσα Αμπέλα επιβεβαίωσε ότι θα υποδυθεί την τραγουδίστρια στην επερχόμενη ταινία του Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι συζητήσεις για μία βιογραφική ταινία για την τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2018, πάντως, τώρα η παραγωγή της έχει μπει για τα καλά σε τροχιά. 

Έτσι, λοιπόν, η Focus Features και το StudioCanal συνεργάζονται για ένα νέο biopic για τη Βρετανή τραγουδίστρια που έφυγε νωρίς. Η ταινία θα λέγεται «Back To Black», παίρνοντας τον τίτλο της από τον δεύτερο και τελευταίο δίσκο που έβγαλε εν ζωή η Έιμι Γουάινχαουζ. 

Τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής αυτοβιογραφίας έχει αναλάβει ο Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει επίσης το «Nowhere Boy», ένα biopic για τον Τζον Λένον, αλλά και το πολύ επιτυχημένο «Fifty Shades of Grey». Επιπλέον, για το σενάριο της ταινίας ο σκηνοθέτης συνεργάζεται ξανά μετά το «Nowhere Boy» με τον Ματ Γκρίνχαλγκ. 

Ως τώρα δεν γνωρίζαμε ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την τραγουδίστρια, αλλά αυτή που πήρε τελικά τον ρόλο είναι η Μαρίσα Αμπέλα, που έχει γίνει γνωστή κυρίως μέσα από τη σειρά «Industry». 

Έχουμε την πρώτη εικόνα από το biopic για την Έιμι Γουάινχαουζ-1
Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της Μαρίσα Αμπέλα ως Έιμι Γουάινχαουζ. Φωτ.: Focus Features/Studiocanal

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε λοιπόν πως θα μεταμορφωθεί σε Έιμι Γουάινχαουζ στη μεγάλη οθόνη και ήδη μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση με την πρώτη εικόνα της Μαρίσα Αμπέλα από το σετ. 

Η ταινία έχει τη συγκατάθεση της οικογένειας της Γουάινχαουζ και στο δελτίο τύπου διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Το “Back To Black” θα επικεντρωθεί στην ευφυία της Έιμι, τη δημιουργικότητα και την ειλικρίνεια που τη χαρακτήριζε σε ό,τι έκανε. Στο ταξίδι που την πήγε από την τρέλα και το χρώμα της High Street του Κάμντεν των 90s στην παγκόσμια λατρεία και πάλι πίσω. Το “Back To Black” κοιτάει μέσα από τον καθρέφτη αυτό το ταξίδι για να δει ό,τι είδε η Έιμι, να νιώσει ό,τι ένιωσε». 

Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο biopic για την Έιμι Γουάινχαουζ, πάντως, το 2015 ο Ασίφ Καπάντια μας έδωσε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Amy». 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή