Ο Τόμπι Μαγκουάιρ θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του Σπάιντερμαν – «Είμαι έτοιμος»

Ο Τόμπι Μαγκουάιρ θέλει να επιστρέψει στον ρόλο του Σπάιντερμαν – «Είμαι έτοιμος»

«Τις αγαπώ αυτές τις ταινίες και όλες τις διαφορετικές κινηματογραφικές εκδοχές του Spider - Man», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τόμπι Μαγκουάιρ δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει να υποδύεται τον Σπάιντερμαν και να επιστρέψει στον ρόλο, μετά τη σύντομη εμφάνισή του στην ταινία «Spider – Man: No Way Home». 

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Μαγκουάιρ φόρεσε τη στολή του δημοφιλούς υπερήρωα από την ταινία «Spider – Man 3» του 2007. Το «Spider – Man: No Way Home» απέδειξε ότι ο Μαγκουάιρ μπορεί ακόμα να ενσαρκώσει τον Πίτερ Πάρκερ και αυτό το γεγονός πυροδότησε το ενδιαφέρον ο ηθοποιός να παρουσιαστεί με κάποιο τρόπο και σε επόμενα φιλμ. 

Πριν την κυκλοφορία του βιβλίου «Spider – Man No Way Home: The Official Movie Special», η Marvel δημοσίευσε αποσπάσματα από μια συνέντευξη στην οποία ο Μαγκουάιρ συζητά την επιστροφή του στο σύμπαν του στούντιο. Την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση για τη συμμετοχή στο «Spider – Man: No Way Home», ο ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσει να υποδύεται τον Πάρκερ. Με βάση αυτή την απάντηση, φαίνεται πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε όποιο πρότζεκτ του ζητήσει η Marvel και περιλαμβάνει την εμφάνιση του υπερήρωα. 

«Τις αγαπώ αυτές τις ταινίες και όλες τις διαφορετικές κινηματογραφικές εκδοχές του Spider – Man. Αν με καλούσαν από το στούντιο και έλεγαν: “Θα έρθεις απόψε να κάνουμε παρέα;” ή “Θα έρθεις να κάνεις αυτή την ταινία ή να διαβάσεις ατάκες ή να κάνεις κάποια φιγούρα του Spider-Man;”, θα έλεγα “ναι”. Επειδή, γιατί να μην μπορώ να το κάνω;». 

Το ενδιαφέρον του ηθοποιού θα μπορούσε να βοηθήσει και την εταιρεία Sony να προχωρήσει με την ταινία «Spider – Man 4» του Σαμ Ράιμι. 

Με πληροφορίες από το Screen Rant 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή