Σπίλμπεργκ: Ερχεται η μίνι σειρά «Ναπολέων» στο HBO

Σπίλμπεργκ: Ερχεται η μίνι σειρά «Ναπολέων» στο HBO

«Ετοιμάζουμε μια μεγάλη παραγωγή για το HBO βασισμένη στο πρωτότυπο σενάριο του Στάνλεϊ»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη νέα του ταινία «The Fabelmans» να κερδίζει βραβεία σε σημαντικούς κινηματογραφικούς θεσμούς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επικεντρώνεται σε νέα πρότζεκτ – ή περίπου νέα. 

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι αναμένεται να μεταφέρει το ημιτελές κινηματογραφικό πρότζεκτ του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Ναπολέων», στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, ο Σπίλμπεργκ ασχολείται με τη σειρά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. 

Η τελευταία φορά που υπήρξε κάποιο νέο σχετικά με το πρότζεκτ ήταν το 2016, όταν τη μίνι σειρά στο αμερικανικό δίκτυο του HBO θα σκηνοθετούσε ο Κάρι Φουκουνάγκα («No Time To Die»). Τώρα, ο Σπίλμπεργκ ανακοινώνει από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου – Μπερλινάλε, ότι δεν έχει εγκαταλήψει το πρότζεκτ. Μάλιστα, συνεργάζεται με την οικογένεια του σκηνοθέτη της εμβληματικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος». «Με τη συμμετοχή των Κριστιάν Κιούμπρικ και Τζαν Χάρλαν, ετοιμάζουμε μια μεγάλη παραγωγή για το HBO βασισμένη στο πρωτότυπο σενάριο του Στάνλεϊ. Η σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια».

Ο σκηνοθέτης πίσω από ταινίες που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο όπως οι: «Jaws», «Jurassic Park», «Ε.Τ. Ο Εξωγήινος», μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις επόμενες ταινίες. «Είναι ωραία γιατί έχω τον έλεγχο στη ζωή μου ξανά και κάνω τις δικές μου επιλογές. Αλλά χρειάζεται να εργαστώ και μου αρέσει να εργάζομαι. Το μεγαλύτερο ερώτημα που θα έχω για την υπόλοιπη χρονιά είναι να προσπαθήσω να ισορροπήσω αυτά που θέλω». 

Με πληροφορίες από το Vulture, το Variety  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή