«Poor Things»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

«Poor Things»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Το επερχόμενο φιλμ είναι μια ιστορία «αγάπης, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή και βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάστηκαν ξανά, αυτή τη φορά για τη δημιουργία της νέας ταινίας του δεύτερου με τίτλο «Poor Things».

Τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες, ακολουθεί τώρα το πρώτο επίσημο τρέιλερ. 

Το επερχόμενο φιλμ είναι μια ιστορία «αγάπης, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης» που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή και βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι. 

Η Στόουν υποδύεται την Μπελ Μπάξτερ, μια «γυναίκα-Φρανκενστάιν» η οποία επιστρέφει στη ζωή αφού ο εγκέφαλός της αντικατασταθεί με αυτόν του αγέννητου παιδιού της. Μαζί της στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος ενσαρκώνει τον έξυπνο αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα που επαναφέρει την Μπελ. Το χλωμό δέρμα της Στόουν στο τρέιλερ, υπονοεί την προέλευση του χαρακτήρα που ερμηνεύει. 

Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος που αναλαμβάνει η ηθοποιός, μετά τον πρωταγωνιστικό στην ταινία της Ντίσνεϊ «Cruella» από το 2021. Και φυσικά, μια από τις πολλές συνεργασίες της με τον Ελληνα σκηνοθέτη, μετά τις «Η Ευνοούμενη», «And» και «Βληχή». 

Κι ενώ οι θαυμαστές του σινεμά που δημιουργεί ο Λάνθιμος περιμένουν το καινούργιο του πρότζεκτ, ο Σύνδεσμος Κινηματογράφου (Motion Picture Association) αξιολόγησε τον περασμένο Φεβρουάριο, «ακατάλληλη» την ταινία. 

Πιο συγκεκριμένα, το φιλμ κρίνεται ως «R-rated», «για έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, ακατάλληλο γυμνό, ενοχλητικό υλικό από gore εικόνες (πολύ αίμα) και απρεπή εκφορά λόγου». 

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν οι: Μαρκ Ράφαλο, Τζέροντ Καρμάικλ, Ράμι Γιούσεφ, Κρίστοφερ Αμποτ, Μάργκαρετ Κουάλεϊ κ.α. 

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Λάνθιμος ανέλαβε και την παραγωγή του «Poor Things» από σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα («The Favourite»). 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή