Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαντά για την πιθανότητα επιστροφής ως «Χάρι Πότερ»

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαντά για την πιθανότητα επιστροφής ως «Χάρι Πότερ»

Ο Ράντκλιφ εξήγησε, σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ότι εύχεται στον ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο να έχει «όλη την τύχη του κόσμου».

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν πιστεύει ότι θα επιστρέψει στη Σχολή Μαγείας του Χόγκουαρτς.

Σε συνέντευξή του στο ComicBook.com, ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Χάρι Πότερ που έρχεται στο Max (πρώην HBO Max). Όταν ρωτήθηκε αν οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς θα τον απολαύσουν και στην τηλεοπτική σειρά ο ηθοποιός απάντησε ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και είμαι σίγουρος ότι όποιος το κάνει θα θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα και πιθανότατα δεν θέλει να βρει πώς θα κάνει πέρασμα ο γέρο Χάρι», είπε στην ιστοσελίδα. «Λοιπόν, σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο».

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός εξήγησε ότι εύχεται στον ηθοποιό που θα αναλάβει τον ρόλο να έχει «όλη την τύχη του κόσμου», προσθέτοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω τη σκυτάλη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τη δώσω προσωπικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT