Φράνσις Φορντ Κόπολα: Νίκη του σινεμά η επιτυχία των «Barbie» και «Openheimer»

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Νίκη του σινεμά η επιτυχία των «Barbie» και «Openheimer»

Σε ερώτηση για το πού βλέπει τον κινηματογράφο σε δέκα χρόνια ο σκηνοθέτης απάντησε: «Η προαίσθησή μου είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας χρυσής εποχής.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νίκη για τον κινηματογράφο» αποκάλεσε την εισπρακτική επιτυχία των δύο υπερπαραγωγών «Barbie» και «Openheimer», ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα αν και παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει δει καμία από τις δύο ταινίες.
 
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ανταλλάσσοντας απόψεις με τους θαυμαστές του μέσω του Instagram είπε: «Δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά το γεγονός ότι ο κόσμος γεμίζει μεγάλες αίθουσες για να τα δει και καθώς δεν είναι ούτε “συνέχειες” ούτε “πρίκουελ”… και δεν έχουν αριθμό που να δείχνει ότι θα συνεχίσουν είναι μία νίκη για τον κινηματογράφο».
 
Σε ερώτηση για το πού βλέπει τον κινηματογράφο σε δέκα χρόνια ο σκηνοθέτης απάντησε: «Η προαίσθησή μου είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας χρυσής εποχής που θα φωτίσει υπέροχα τον κινηματογράφο που προβάλλεται στις μεγάλες αίθουσες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT