Η Αμπερ Χερντ ξανά στη μεγάλη οθόνη

Η Αμπερ Χερντ ξανά στη μεγάλη οθόνη

Παραπάνω από ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ - Το τρέιλερ του θρίλερ όπου πρωταγωνιστεί

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παραπάνω από ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ, η ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. 

Το τρέιλερ για το θρίλερ «In the Fire» σε σκηνοθεσία Κόνορ Αλλύν στο οποίο η Χερντ πρωταγωνιστεί, μόλις κυκλοφόρησε.  

«Η ταινία είναι ένα σχόλιο για τη σχεδόν υπερφυσική δύναμη της αγάπης μέσα από την ιστορία μιας ισχυρής και ανεξάρτητης γυναίκας. Αισθάνομαι τιμή που συμμετέχω σε αυτό το έργο και που πρωταγωνιστώ στο όραμα του Κόνορ Αλλύν. Αισθάνομαι τυχερή που περιβάλλομαι από ένα τόσο καταπληκτικό καστ. Είναι όλοι τόσο προσηλωμένοι και μαγικοί όσο και οι χαρακτήρες που υποδύονται» ανέφερε η Αμπερ Χερντ σε δήλωση που εξασφάλισε η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα της Σικελίας τον Ιούνιο. Η ιστορία ακολουθεί το «ταξίδι μιας Αμερικανίδας ψυχιάτρου τη δεκαετία του 1890, καθώς φτάνει σε μία μεγάλη φάρμα στην Κολομβία για να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού που κατηγορείται ότι είναι ο διάβολος. Στην προσπάθειά της να φροντίσει το παιδί πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ επιστήμης και θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το αγόρι είναι δαιμονισμένο και η αιτία για όλα τα δεινά του χωριού».

Στο «In the Fire», συμπρωταγωνιστές της Χερντ είναι οι Εδουάρδο Νοριέγα, Λούκα Καλβάνι και Λορέντζο Μακγκόβερν Ζάινι. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου 2023. 

Στις αρχές Ιουνίου, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι έχει φύγει από τις ΗΠΑ και πλέον ζει στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη. Την είδηση αποκάλυψε πρώτος ο λογαριασμός του TikTok, casaenplaya. Ωστόσο, η ίδια δεν εγκαταλείπει το Χόλιγουντ, λέγοντας ότι στο μυαλό της έχει κινηματογραφικά σχέδια. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή