«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού», η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ρόμπερτ ντε Νίρο και Λίλι Γκλάντστοουν, ξεκινά το «ταξίδι» της στις κινηματογραφικές αίθουσες το προσεχές Σαββατοκύριακο, από το Λονδίνο και το BFI London Film Festival.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Μάρτιν Σκορσέζε και Ερικ Ροθ και είναι βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν. 

Στην Αμερική των αρχών του 20ού αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Οσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή.

Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει, ωστόσο, παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Οσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Το «Killers Of The Flower Moon» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών. Αναμένεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου από τη Feelgood και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας του Apple TV+.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT