Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Φέτος, αρκετοί από τους σταρ επέλεξαν μονόχρωμες μαύρες ή λευκές δημιουργίες – με εξαίρεση τον Τζον Σίνα που στη σκηνή των Οσκαρ προτίμησε το απόλυτο nude, κυριολεκτικά, και τον σκύλο Μέσι που εμφανίστηκε με την... ασπρόμαυρη γούνα του

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας καταιγισμός από χρώματα, υφές, παγέτες, κρυστάλλους, μεταλιζέ, πολύτιμα κοσμήματα «σάρωσε» το κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, στα 96α Οσκαρ στο Λος Αντζελες.

Φέτος, αρκετοί από τους σταρ επέλεξαν μονόχρωμες μαύρες ή λευκές δημιουργίες – με highlight στη σκηνή των βραβείων τον Τζον Σίνα που εμφανίστηκε με τα απολύτως απαραίτητα… Birken του.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-1
H Εμα Στόουν που έφυγε θριαμβεύτρια του Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία «Poor Things», με custom-made Louis Vuitton, δημιουργία σε πράσινο της μέντας, και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο 30 καρατίων του οίκου – REUTERS/Sarah Meyssonnier.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-2
Zendaya: Η διάσημη πρωταγωνίστρια ανέβηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα από μετάξι Armani Privé και κοσμήματα Bulgari – Φωτ.: REUTERS/Mario Anzuoni. 

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-3
Η Kάρεϊ Μάλιγκαν, υποψήφια για την ταινία «Maestro», επέλεξε μία ασπρόμαυρη δημιουργία Balenciaga του 1951 και κοσμήματα Fred Leighton – Φωτ.: ΑP Photo/Ashley Landis.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-4
Διαχρονικά απαστράπτουσα η Σαρλίζ Θερόν με γκρι ντραπέ σατέν φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Boucheron – Φωτ.: REUTERS/Danny Moloshok.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-5
Η Εμιλι Μπλαντ με δημιουργία Schiaparelli και κοσμήματα Tiffany & Co, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Τζον Κρασίνσκι – Φωτ.: REUTERS/Sarah Meyssonnier.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-6

Η Ντα’Βάιν Τζόι Ράντολφ έλαβε το Οσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν φορώντας μία εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα Louis Vuitton – Φωτ.: REUTERS/Sarah Meyssonnier.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-7
Η Μάργκοτ Ρόμπι, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie», επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace και κοσμήματα Fred Leighton – Φωτ.: Jordan Strauss/Invision/AP.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-8
Η Σάντρα Χιούλερ, πρωταγωνίστρια τόσο στην «Ανατομία μιας Πτώσης» όσο και στο «Ζώνη Ενδιαφέροντος», έλαμψε με μία με μαύρη custom δημιουργία του οίκου Schiaparelli – Φωτ.: REUTERS/Aude Guerrucci.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-9
Η Αριάνα Γκράντε επέλεξε μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα Giambattista Valli Haute Couture με κοσμήματα Tiffany & Co. – Φωτ.: AP Photo/John Locher.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-10

H Ανια Τέιλορ-Τζόι τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με μεταλιζέ δημιουργία Dior Haute Couture και κοσμήματα Tiffany & Co. – Φωτ.: REUTERS/Sarah Meyssonnier.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-11

Η Λουπίτα Νιόνγκο έλαμψε με ένα φόρεμα Armani Privé και κοσμήματα De Beers – Φωτ.: Evan Agostini/Invision/AP.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-12

O Τζον Σίνα, αν και όχι στο κόκκινο χαλί, αλλά στη σκηνή των βραβείων, ξεχώρισε με την αδαμιαία περιβολή του, καλούμενος να παρουσιάσει το βραβείο Καλύτερων Κοστουμιών – Φωτ.: AP Photo/Chris Pizzello.

Οσκαρ 2024: Οι 11 + 2 εμφανίσεις που συζητήθηκαν-13
Ο Μέσι, ο άξιος πρωταγωνιστής στην «Ανατομία μιας Πτώσης», παρότι δεν ήταν υποψήφιος για κάποιο Οσκαρ, κέρδισε τις εντυπώσεις και άφθονα χάδια με την παρουσία του και το κομψό του μαύρο παπιγιόν – Φωτ.: AP Photo/Chris Pizzello.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή