Ghostbusters: Η παλιά και νέα ομάδα ενώνονται για να σώσουν τον κόσμο από φαντάσματα

Ghostbusters: Η παλιά και νέα ομάδα ενώνονται για να σώσουν τον κόσμο από φαντάσματα

Αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» με τους Μπιλ Μάρεϊ, Ανι Ποτς, Πάτον Οσβαλντ και Νταν Ακρόιντ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι συναρπαστικό να επιστρέφεις σε άλλη μια ταινία Ghostbusters», λέει ο Πολ Ραντ για τη συμμετοχή του στη νέα κινηματογραφική δουλειά του franchise με τίτλο «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» που θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου από την Feelgood Entertainment

Η οικογένεια Σπένγκλερ επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα – στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης – για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Οταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου. 

Σε νέο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας, που παρουσιάζει αποκλειστικά η Καθημερινή, μεταξύ άλλων εμφανίζονται και οι Μπιλ Μάρεϊ, Ανι Ποτς, Πάτον Οσβαλντ και Νταν Ακρόιντ οι οποίοι μιλούν για την επιστροφή τους στο νέο αυτό εγχείρημα. «Στην ταινία έχουμε νέο εξοπλισμό, νέα φαντάσματα και πολλές εκπλήξεις», ακούγεται στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων. 

Πριν από τρία χρόνια, η κυκλοφορία της ταινίας «Ghostbusters: Legacy» έδωσε τα ηνία των θρυλικών Ghostbusters σε μία νέα γενιά δημιουργών. Ετσι, η ιστορία τώρα συνεχίζεται καθώς η αγαπημένη ομάδα βρίσκεται ξανά στα παλιά της λημέρια για να αντιμετωπίσει ακόμα πιο τρομαχτικές και ξεκαρδιστικές απειλές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή