Το Twitter δεν άντεξε το “selfie” της Ντετζένερις

Το Twitter δεν άντεξε το “selfie” της Ντετζένερις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελεν Ντετζένερις, παρουσιάστρια των φετεινών Οσκαρ, έσπασε τα ξημερώματα το ρεκόρ του Μπαρακ Ομπάμα για τα περισσότερα retweets στο Twitter, το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος της κίνησης.

Στη μέση της 86ης Τελετής Απονομής, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία «σέλφι», με τον εαυτό της ανάμεσα σε διασημότητες όπως η Μέριλ Στριπ, ο Κέβιν Σπέισι και η Τζένιφερ Λόρενς και κάλεσε τον κόσμο να την βοηθήσει να σπάσει το ρεκόρ του αμερικανού Προέδρου, που είχε πετύχει 1 εκατομμύριο retweets αμέσως μετά την επανεκλογή του.

Η ιστοσελίδα του Twitter έπεσε λίγο αργότερα και σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον όγκο των retweets. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι η Ντετζένερις κατάφερε τελικά και το έσπασε το ρεκόρ του Μ. Ομπάμα.

“Γράψαμε ιστορία απόψε…” δήλωσε η παρουσιάστρια των Οσκαρ, η οποία στο πρώτο μέρος της Τελετής παρήγγειλε και πίτσες, τις οποίες τίμησε μαζί με την Τζούλια Ρόμπερτς – μεταξύ άλλων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή