4ο Greece Tango Day

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Greece Tango Day επιστρέφει το ίδια δυναμικά με ένα διήμερο αφιερώμενο στο tango, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Greece Tango Day είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή όλο και περισσότερο κόσμο με τη μαγεία του πιο αισθησιακού χορού. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται μία σειρά από δωρεάν μαθήματα tango σε σχολές και ανοιχτές εκδηλώσεις αργεντίνικου tango (milongas) σε όλη την Ελλάδα*.

Η διοργάνωση πρωτοξεκίνησε το 2011, ενώ η συμμετοχή την χρονιά που μας πέρασε ήταν μεγαλύτερη από την αρχική πρόβλεψη. Έγιναν μαθήματα σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν περισσότερες από 50 σχολές χορού και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 50 ώρες δωρεάν μαθημάτων tango, για να χορέψουν και να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία του χορού περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι.

Δωρεάν Μαθήματα Greece Tango Day 2014

Tο Σάββατο και την Κυριακή 27 & 28 Σεπτεμβρίου σχολές και ομάδες χορού σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαθήματα tango στον χώρο τους, ανοίγοντας τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ακόμα και αν έχουν μηδαμινή επαφή με τον χορό. Επίσης κάποιες από τις σχολές θα κάνουν και μαθήματα για επίπεδα μεσαίων και προχωρημένων.

 

 

Αθήνα:

 – Φιλανθρωπική Βραδιά Αργεντίνικου Tango (milonga) από την TANGart

Tango shows από την ομάδα δασκάλων της TANGart

Mουσική Επιμέλεια Πατρίτσια Γιαννή

Πότε: Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

Πού: TANGart LOFT, Καλλιρρόης 10, 2ος όροφος, Μετρό Ακρόπολη, Τραμ Λ.Βουλιαγμένης

Ώρα Έναρξης: 21.00 – 02.00

Eίσοδος Δωρεάν

Σκοπός της βραδιάς

Αυτή η βραδιά, εκτός από tango, είναι αφιερωμένη και στους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες δυσκολίες. Kατά τη διάρκεια της βραδιάς όσοι και όσες μπορείτε καλείστε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη ή ότι θεωρείτε ότι θα ήταν απαραίτητο για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Θα ήταν πολύτιμη η συμβολή σας.

Ό,τι συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στον μη κυβερνητικό οργανισμό “ΚΛΙΜΑΚΑ” http://www.klimaka.org.gr/

* η λίστα με τις υπόλοιπες milongas της διοργάνωσης θα συμπληρώνεται αναλυτικά κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή