Φραγκούλης με… Σινάτρα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «P.S. I Love You», ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει αύριο Σάββατο 31/8 για την καθιερωμένη μεγάλη του συναυλία στο Ηρώδειο, με τον ξεχωριστό και ξεσηκωτικό ήχο της Big Band, με ανανεωμένο ρεπερτόριο και τη συμμετοχή της ντίβας της τζαζ Τάμι Μακ Καν.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων ερμηνευτών από τον Φρανκ Σινάτρα και την Ελα Φιτζέραλντ μέχρι τους Ντιν Μάρτιν και Νατ Κινγκ Κόουλ.

Μαζί του, η Τάμι Μακ Καν με σημαντική παρουσία σε μεγάλα φεστιβάλ τζαζ ανά τον κόσμο και πάντα με εξαιρετικές κριτικές να συνοδεύουν τις εμφανίσεις της. «Ξέρει πώς να φέρνει στο φως τις πιο κρυφές πτυχές ενός τραγουδιού και μέσα από την ερμηνεία της να στέλνει κύματα φωτός καθώς και την καθαρότητα του στίχου». 

Η φωνή της κρατάει την ένταση του κάθε τραγουδιού, με πιο δυνατό παράδειγμα την ερμηνεία της στο τραγούδι της Νίνα Σιμόν «Black Is The Color». Η Τάμι Μακ Καν πατάει στα χνάρια της Μαχάλια Τζάκσον και της Νίνα Σιμόν, χαράσσοντας όμως τον δικό της δρόμο. Τους δύο ερμηνευτές θα συνοδεύουν 25 μουσικοί επί σκηνής υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 9 μ.μ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή