ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μελωδία 99.2 παρουσιάζει τις Κασέτες του Μελωδία

o-melodia-99-2-paroysiazei-tis-kasetes-toy-melodia-2380289

Περιμένοντας να επιστρέψουν οι συναυλίες ξανά στην καθημερινότητά μας, μπείτε στο νέο melodia.gr και απολαύστε τις Κασέτες του Μελωδία: τις ξεχωριστές συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών από τη μουσική σκηνή του Μελωδία 99.2, στην οθόνη σας.

Κάθε μήνα, στη μουσική σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις του Μελωδία στο Μαρούσι, φιλοξενούνται αγαπημένοι καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία με τον τίτλο Κασέτα. Εκεί καλούνται να δημιουργήσουν μια φανταστική ραδιοφωνική κασέτα με τραγούδια που επιλέγουν και αφιερώνουν στους ακροατές του σταθμού.

Με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Βραχνό, οι καλλιτέχνες ανεβαίνουν επί σκηνής και παρουσιάζουν την Κασέτα που έφτιαξαν αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2 και τους ακροατές του, ερμηνεύοντας τραγούδια δικά τους και διασκευές άλλων, αγαπημένων τους. Όπως την εξαιρετική εκτέλεση του τραγουδιού "Αγάπη (Πόσο πολύ σ' αγάπησα)" από τη Νατάσσα Μποφίλιου, τα "Ήσυχα βράδια" της Αρλέτας από τη Φωτεινή Βελεσιώτου και το θρυλικό "Κουρασμένο βήμα σου" από τον Γιάννη Κότσιρα. Το "Κάποτε θα 'ρθουν" από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το "Λούνα Παρκ" του Μητροπάνου από τη Γιώτα Νέγκα, και το "Εγώ για δύο" της Τάνιας Τσανακλίδου από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι Κασέτες του Μελωδία ολοκλήρωσαν ήδη τον 2ο κύκλο τους και έχουν φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές (με σειρά εμφάνισης): Φοίβο Δεληβοριά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώτα Νέγκα, Μίλτο Πασχαλίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δήμητρα Γαλάνη, Βιολέτα Ίκαρη, Χρήστο Θηβαίο, Δημήτρη Καρρά, Monika, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννη Κότσιρα.

Απολαύστε ολόκληρες τις συναυλίες αυτές στο νέο melodia.gr, από το σαλόνι του σπιτιού σας. Και μαζί με αυτές, τα 6 νέα online ραδιόφωνα που προτείνει ο Μελωδία, για ακόμα περισσότερες επιλογές, ακόμα περισσότερο Μελωδία 99.2.