Ξεκίνησε η προπώληση για το Rockwave Festival

Ξεκίνησε η προπώληση για το Rockwave Festival

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Eric Burdon και οι Calexico είναι τα μεγάλα ονόματα του φετινού Rockwave Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park. Η λίστα συμμετοχών, η οποία εξακολουθεί να εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες, μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους Βρετανούς Godfathers, τον Γάλλο Woodkid -ή Yoann Lemoine- τους Active Member, Νικίτα Κλιντ, το ντουέτο των Rodney P & Skitz και πολλούς άλλους. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε χθες το πρωί, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 16 ευρώ για τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια.

Πιο γνωστός ως τραγουδιστής των Animals, ο 73χρονος Eric Burdon ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του το 1971 και έχει καταφέρει να παραμείνει στο προσκήνιο για πάνω από μισό αιώνα, ενώ το 1994 το όνομά του συμπεριλήφθηκε στο Rock n Roll Ηall of Fame. Ο διάσημος Αγγλος μουσικός και η μπάντα του επιστρέφουν στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και θα εμφανιστούν στο TerraVibe την Παρασκευή 11 Ιουλίου. Για την ίδια μέρα προγραμματίζονται οι συναυλίες των Godfathers και των εγχώριων συγκροτημάτων VIC και Beggar’s Blues Diary στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, όπως επίσης και των Αctive Member, Moriginal & Fleck, Rodney P & DJ Skitz, Razastarr, Βαβυλώνα κ.ά. στη σκηνή Vibe.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου, την κεντρική σκηνή καταλαμβάνουν οι Calexico από την Αριζόνα, που «δανείστηκαν» το όνομά τους από την αμερικανική πόλη στα σύνορα της Καλιφόρνιας και του Μεξικού, καθώς και ο πολυτάλαντος Yoann Lemoine. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, γραφίστας, παραγωγός και τραγουδοποιός από τη Λυών υιοθέτησε το ψευδώνυμο Woodkid το 2011, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Iron EP». Οι υπόλοιπες συμμετοχές της δεύτερης ημέρας θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα και Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη), τα Reload Stores (Πανεπιστημίου 54) και τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο www.rockwavefestival.gr.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή