Μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο με τον Μάριο Φραγκούλη στις 5 Σεπτεμβρίου

Μια ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο με τον Μάριο Φραγκούλη στις 5 Σεπτεμβρίου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Σεπτέμβριο, ξαναμαζευόμαστε στο Ηρώδειο για να αποχαιρετήσουμε, μαυρισμένοι πια, το καλοκαίρι. Ραντεβού κάθε χρόνο στις κερκίδες του Ωδείου, συχνά για συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως αυτή του Μάριου Φραγκούλη που θα εμφανιστεί στις 5 Σεπτεμβρίου (9 μ.μ.).

Η βραδιά θα είναι ξεχωριστή, καθώς είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου «I Live For Me – Oλα για τη ζωή μου» (που υποστηρίζει ανθρώπους με καρκίνο και χρόνια νοσήματα), με πολλές υποσχέσεις για μια ξεχωριστή εμπειρία. Η συναυλία έχει τίτλο «Sing Me An Angel», και μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη θα είναι η Νορβηγίδα σοπράνο Sissel με τη συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Richard Balcombe. Στη διάρκεια της συναυλίας, ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά αποσπάσματα από το νέο διεθνές του άλμπουμ με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 2015.

Με τη Νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ο Μάριος Φραγκούλης συνεργάζεται για πρώτη φορά. Η Sissel, με 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μια από τις καλύτερες cross-over ερμηνεύτριες. Στην 28χρονη καριέρα της έχει συνεργαστεί με ονόματα-θρύλους της όπερας, της τζαζ και της ελαφράς μουσικής. Ο μαέστρος της συναυλίας, Richard Balcombe, προέρχεται από την English National Opera και είναι παλιός συνεργάτης του Μάριου Φραγκούλη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ στο άνω διάζωμα και μεταξύ 45 και 85 ευρώ στο κάτω διάζωμα. Η προπώληση γίνεται στη Στοά Πεσμαζόγλου (Πανεπιστημίου 39) και ηλεκτρονικά.

ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή