Ποιοτικές Πολιτιστικές εκπλήξεις στη Σαντορίνη

Ποιοτικές Πολιτιστικές εκπλήξεις στη Σαντορίνη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερις ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις πρόσφερε ο Δήμος Θήρας στους επισκέπτες του νησιού μέσα στον προηγούμενο μήνα. Εξαιρετικές στιγμές αντάξιες της παγκόσμιας μοναδικότητας του τοπίου και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Οκτώ ερμηνευτές της κλασικής μουσικής -η alto Σοφία Μάλαμα, η soprano Χριστίνα Κανελλάκη, ο Δημήτρης Σιγαλός, ο Παναγιώτης Λαμπρίδης, ο Giaroslav Tokarev και άλλοι γνωστοί ερμηνευτές, που συγκροτούν το φωνητικό σύνολο 8tetto, με συνοδεία βιολιού- εμφανίστηκαν χωρίς προαναγγελία και τραγούδησαν a cappella γνωστά κομμάτια της κλασικής και σύγχρονης μουσικής.

Έλληνες και ξένοι, κάτοικοι και επισκέπτες της Σαντορίνης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους “αιφνιδιασμούς” των εκλεκτών καλλιτεχνών την Πέμπτη 9/6/15, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, μπροστά από την Μητρόπολη των Φηρών και στη συνέχεια στην κεντρική πλατεία των Φηρών και την Παρασκευή 10/6/15 το πρωί στον Αρχαιολογικό Χώρο Ακρωτηρίου και το βράδυ, στο ηλιοβασίλεμα, στο κάστρο της Οίας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης εκ μέρους του δήμου Θήρας είχε η αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Ρούλα Μπελλώνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή