Μιχάλης Τάγκας: Ρεσιτάλ με έργα Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin

Μιχάλης Τάγκας: Ρεσιτάλ με έργα Haydn, Mozart, Beethoven, Chopin

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα υπέροχο μουσικό πιανιστικό ταξίδι από τον Haydn μέχρι το Chopin. Ξεκινώντας με τις Variations Haydn γραμμένες από το συνθέτη, στη μνήμη μιας πριγκίπισσας…και με τα μνημειώδη έργα Fantasia toυ Mozart in D minor, K. 397 και Beethoven Sonata Op.110, ο πιανίστας Μιχάλης Τάγκας συνεχίζει με Chopin, ερμηνεύοντας πρελούδια, νυχτερινά και μαζούρκες σε ενα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με αποκορύφωμα την Βαρκαρόλα του Μεγάλου Πολωνού συνθέτη, έργο της τελευταίας συνθετικής περιόδου του της ζωής του.

Σύνθεση απαράμιλλης μουσικής ωριμότητας και αρτιότητας, εκφραστικής ευαισθησίας και ηφαιστειώδους συναισθηματισμού. Ο διαπρεπής πιανίστας Μιχάλης Τάγκας με αξιομνημόνευτες σπουδές σε Ιδρύματα όπως, το Ωδείο Αθηνών, Royal Academy of Music, Mozarteum Salzburg, International Piano Academy Lake Como, UCLA.

Πραγματοποιώντας ήδη διεθνείς εμφανίσεις, εμπνευσμμένος από τους μέντορες του Fou Tsong και Vitaly Margulis καλείτε να ερμηνεύσει αυτό το ευφάνταστο και απαιτητικό πρόγραμμα σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Ιδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή