ΜΟΥΣΙΚΗ

Εκρηκτικά live και DJ sets

Εκρηκτικά live και DJ sets

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Μαΐου το hotspot της διασκέδασης είναι το Roof Stage του Gazarte στο Γκάζι με ελεύθερη είσοδο στα πιο εκρηκτικά live και DJ sets της πόλης.

Τις Παρασκευές οι Jaguar Bombs δημιουργούν ένα δυναμικό playlist με αγαπημένα τραγούδια από τη δεκαετία του ’60 έως τα early ’00s, ενώ κάθε Σάββατο η Houseband του Gazarte ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με ένα χορευτικό πρόγραμμα.

Το πάρτι δεν τελειώνει. Συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Pepper Γιάννη Καστανάκη στα decks. Σήμερα το βράδυ ο «τσαμπουκάς» του ροκ εν ρολ των ’60s θα «συναντήσει» τυχαία playlist του MTV στα early ’00s. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετά επεξηγηματικό για το τι… περιμένει το κοινό, τότε ας ψάξουμε να βρούμε τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring.

Τέτοιου είδους προβληματισμούς θέτουν από σκηνής οι Jaguar Bombs, οι πέντε λεγεωνάριοι της διασκέδασης, αναμειγνύοντας στο πρόγραμμά τους τη Rockabilly/Surf/Garage Rock αισθητική μαζί με εφηβικούς ποπ ύμνους.

​​Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210-34.60.347. Λόγω του Athens Comedy Festival, που πραγματοποιείται 19, 20 και 21 Μαΐου στο Gazarte, η παράσταση της 19/5 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/5.