Μια αυθεντική σόουλ φωνή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο αυθεντικές σόουλ-φανκ φωνές της Ελλάδας, η Ιdra Kayne, επιστρέφει στo Roof Stage του Gazarte παρέα με την μπάντα της, για να παρουσιάσει στο κοινό τη «μαύρη» μουσική όπως ακούγεται σήμερα. Η ζεστή φωνή της Idra Kayne, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή, συχνά εκρηκτική σκηνική της παρουσία υπόσχονται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδιά.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τα δέκα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο «MIC DROP», όρος ο οποίος περιγράφει την έμπρακτη δήλωση θριάμβου ρίχνοντας κάτω το μικρόφωνο, σε μια συνθήκη όπου δεν χρειάζονται πια τα λόγια. Πρόκειται για μια δισκογραφική δουλειά που αποτυπώνει όλα τα ακούσματα που την έχουν επηρεάσει και διαμορφώσει μουσικά και ταυτόχρονα αναδεικνύει το εύρος της φωνής της, τη μοναδική της ικανότητα να ερμηνεύει διαφορετικά μεταξύ τους ακούσματα.

Η Idra Kayne υπόσχεται να παρουσιάσει ένα χορευτικό live που όμως θα έχει και πολλές αναφορές στα ’90s αλλά και επιλογές από καλλιτέχνες που η ίδια έχει αγαπήσει και διασκευάσει.

Γεννημένη στην Αθήνα άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από το 2000, με εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις.

​​Gazarte Roof Stage (Βουτάδων 32-34), 13/7. Είσοδος ελεύθερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή