Ταξίδι μουσικής και τεχνολογίας στο «Πάμε να δούμε 90’s»

Ταξίδι μουσικής και τεχνολογίας στο «Πάμε να δούμε 90’s»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πρωτότυπο καλλιτεχνικό δρώμενο όπου η τεχνολογία και τα επιτεύγματά της τίθενται στην υπηρεσία της μουσικής και του θεάματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές στη μουσική σκηνή 1002 Νύχτες στου Ψυρρή την Πέμπτη 4 και 11 Οκτωβρίου.

Η οθόνη γίνεται το «παράθυρό» και η συνοδεία του μουσικού Βαγγέλη Κακουλάκη σε μια οπτικοακουστική παράσταση με τραγούδια από τη δεκαετία του ’90.

Ο Βαγγέλης επικοινωνεί με την οθόνη, εμφανίζεται ο ίδιος και οι 500 συνεργάτες του μέσα σε αυτήν, κι εκείνη τραγουδάει μαζί του. 

Παρόντες και παρούσες χορευτές, μουσικοί, μοντέλα, εμφανίζονται επί της οθόνης μαζί με τον Βαγγέλη και δίπλα του επί της σκηνής.

Η πρεμιέρα της επικείμενης περιοδείας της παράστασης ξεκινάει από την καρδιά της Αθήνας. 

Ταυτότητα παράστασης: Βαγγέλης Κακουλάκης, «Πάμε να δούμε 90's», Σκηνοθεσία και κείμενα:Νίκος Κροντηράς, Υπεύθυνος οπτικοακουστικών: Κωστής Ζαφειρόπουλος, Υπεύθυνη παράστασης: Αθηνά Ρούση, Φωτογραφίες αφίσας : Αλέξιος Αντωνόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή