Ευφυής οικολογική συνάντηση

Ευφυής οικολογική συνάντηση

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομά της κουβαλάει μια μεγάλη καλλιτεχνική ιστορία: Ιζαμπέλα Ροσελίνι, κόρη της Ινγκριντ Μπέργκμαν και του Ρομπέρτο Ροσελίνι. Εφτασε στην Αθήνα την Κυριακή για να προετοιμαστεί για τις τρεις βραδιές που θα παρουσιάσει τη δουλειά της στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών (24-26 Ιουνίου, στις 9 μ.μ.). Η γοητευτική 62χρονη σταρ συνάντησε την Κυριακή το απόγευμα τους Ελληνες δημοσιογράφους και τους μίλησε για την περίεργη παράσταση που θα μας δείξει. Ενας μονόλογος με θέμα την ερωτική ζωή των ζώων, την ερωτική σύζευξη των πλασμάτων της φύσης. Τίτλος αυτής της ξεχωριστής παράστασης, «Green Porno», και στη διάρκειά της η Ιζαμπέλα Ροσελίνι θα μας δείξει με τη βοήθεια του λόγου και του βίντεο, τα αλλόκοτα της ερωτικής ζωής των πλασμάτων της φύσης. Η ίδια αποκάλυψε ότι από μικρό παιδί της άρεσε να παρακολουθεί τις σχέσεις των ζώων. «Οταν ήμουν 14 ετών, ο πατέρας μου μού χάρισε ένα βιβλίο, που με εντυπωσίασε. Ηταν το "Μιλούσα με τα θηρία, τα ψάρια και τα πουλιά" του Κόνραντ Λόρεντς». Στη διάρκεια της καριέρας της λέει ότι πάντα τα ζώα την εντυπωσίαζαν. Είπε μάλιστα ότι προσπάθησε να δουλέψει στο National Geographic. «Οι μεγάλοι ντοκιμαντερίστες προβάλλουν το επιστημονικό κομμάτι. Εμένα με ενδιαφέρει η υπογράμμιση του κωμικού στοιχείου. Οπως η Αγκάθα Κρίστι γράφει πάντα για φόνους, εγώ εμπνέομαι αποκλειστικά από τα ζώα και τη φύση».

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι θυμήθηκε τις προηγούμενες επισκέψεις της στην Αθήνα και την Επίδαυρο και ευχήθηκε να βγει η Ελλάδα από την κρίση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή