Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κωμωδία δράσης

Απόδραση σε ένα αχαρτογράφητο νησί απόψε, με την κωμωδία δράσης «Εξι μέρες – επτά νύχτες» (22.00, Alpha). Η δημοσιογράφος Ρόμπιν Μονρό, ύστερα από μια δύσκολη και πιεστική περίοδο στο περιοδικό όπου εργάζεται, αισθάνεται ευτυχής που επιτέλους θα βρεθεί σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού μαζί με τον σύντροφό της, Φρανκ. Ο στρυφνός πιλότος, όμως, που θα χρειαστεί να την εξυπηρετήσει, αποδεικνύεται πραγματικός κίνδυνος. Η σκηνοθεσία είναι του Ιβαν Ράιτμαν. Με τους Χάρισον Φορντ, Αννα Χετς και Ντέιβιντ Σουίμερ.

Οι σκληροί του Σικάγου

Οι σκληροτράχηλοι αστυνομικοί του Σικάγου επιστρέφουν, στον έβδομο κύκλο της δραματικής αστυνομικής σειράς «Chicago P.D.», μια παραγωγή του βραβευμένου με Emmy Ντικ Γουλφ. Υπό τις εντολές του αρχιφύλακα Χανκ Βόιτ (Τζέισον Μπεγκέι), η επίλεκτη μυστική ομάδα συνεχίζει τη μάχη της με στόχο να συλλάβει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της πόλης, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραβεί αρκετούς κανόνες. Απόψε είναι η πρεμιέρα του β΄ μέρους της σειράς στο FOX (21.50, Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Nova).

Επιστημονική φαντασία

Μια σειρά για την «Αληθινή ιστορία της επιστημονικής φαντασίας» προβάλλεται απόψε στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής (23.00). Μερικοί από τους σημαντικότερους εκπροσώπους ενός λογοτεχνικού είδους το οποίο δοξάστηκε και στον κινηματογράφο εξηγούν πώς κατάφεραν να προσεγγίσουν με τη φαντασία τους αντικείμενα της επιστημονικής έρευνας, όπως το Διάστημα, ο χρόνος και η τεχνητή νοημοσύνη. Στο ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC, μιλούν συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και παραγωγοί για τη γοητεία της επιστημονικής φαντασίας.

Χαρισματικός γιατρός

Στο τέταρτο επεισόδιο της νέας σειράς «Ο γιατρός: Η ιστορία ενός θαύματος» (21.30, ΣΚΑΪ) ο Αλί μαθαίνει σιγά σιγά να επικοινωνεί με τους ασθενείς του. Ενώ όμως φαίνεται να προοδεύει σε όλα τα επίπεδα, ένα θλιβερό περιστατικό τον γυρίζει και πάλι πίσω: Η κατάληξη ενός ανθρώπου που νοσηλευόταν, του ξυπνά δυσάρεστες μνήμες από το παρελθόν. Στο μεταξύ, η δύσκολη περίπτωση μιας καρκινοπαθούς εγκύου αντιμετωπίζεται την τελευταία στιγμή χάρη σε μια φαεινή ιδέα του χαρισματικού νεαρού γιατρού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή