Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαμάντια και απατεώνες

Την ταινία «Αξιότιμοι κλέφτες», παραγωγής 2008, προβάλλει απόψε η Cosmote TV (23.15, Cosmote Cinema 1 HD). Ο Κας (Ζαν Ντιζαρντέν), o πιο κομψός αλλά και ο πιο πονηρός απατεώνας του Παρισιού, θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού και συνεργάτη του ληστεύοντας τον δολοφόνο του. Στο μυαλό του Κας κρύβεται το πιο μεγαλεπήβολο εγκληματικό σχέδιο της Γαλλικής Ριβιέρας: μια κλοπή διαμαντιών αξίας 12 εκατ. ευρώ. Εκεί, όμως, παραμονεύει και η σκιά του μυθικού δεξιοτέχνη απατεώνα Μαξίμ (Ζαν Ρενό).

Δράση και χιούμορ

Πρεμιέρα απόψε στη Nova για την κωμωδία δράσης «Stuber» (2019), σε σκηνοθεσία Μάικλ Ντόουζ (22.00, Novacinema 1 HD). Ο Στου, ένας ευγενικός οδηγός Uber, δέχεται την κλήση ενός σκληρού ντετέκτιβ, που μόλις έκανε μια επέμβαση στο μάτι, ο οποίος του ζητεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη ενός επικίνδυνου εμπόρου ναρκωτικών. Ο οδηγός θα επιχειρήσει να διατηρήσει τη σωματική του ακεραιότητα και την υψηλή βαθμολογία του στην εφαρμογή της Uber. Πρωταγωνιστούν οι Ικο Βάις, Νάταλι Μοράλες, Ντέιβ Μπατιστούτα, Μίρα Σορβίνο.

Κέρματα από τη Ρώμη

Μια γεύση από την πρωτεύουσα της Ιταλίας προσφέρει απόψε ο Alpha (21.50), προβάλλοντας την ταινία «Κάποτε στη Ρώμη» (2010). Η Μπεθ, μια νεαρή και φιλόδοξη Νεοϋορκέζα, επισκέπτεται τη Ρώμη για σύντομη διαμονή. Καθώς όμως δεν πιστεύει σε ρομάντζα και παραμυθένιους έρωτες, αντιμετωπίζει μάλλον κοροϊδευτικά τα «μαγικά» κέρματα που συνηθίζουν να ρίχνουν οι ερωτευμένοι στο «σιντριβάνι της αγάπης» και παίρνει μαζί της μερικά από αυτά. Παίζουν οι Κρίστεν Μπελ, Τζος Ντουχάμελ, Αντζέλικα Χιούστον και Ντάνι ντε Βίτο.

Το έπος του Τολστόι

Με τη μετάδοση των τεσσάρων τελευταίων επεισοδίων ολοκληρώνεται η μίνι σειρά εποχής «Πόλεμος και Ειρήνη», παραγωγής BBC (2016), απόψε και αύριο, στην ΕΡΤ (21.00, ΕΡΤ2). Πρόκειται για διασκευή του κλασικού λογοτεχνικού αριστουργήματος του Λέοντος Τολστόι. Εν έτει 1805, ο  Πιερ, η Νατάσα και ο Αντρέι είναι μέλη της αριστοκρατικής τάξης της Αγίας Πετρούπολης και αναζητούν διακαώς το νόημα της ζωής τους. Καλόκαρδος αλλά αλλόκοτος, ο Πιερ, νόθος γιος του πλουσιότερου ανθρώπου στη Ρωσία, θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή