Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζέικ στο ναυτικό

Η ταινία «Σχολή Ναυτικών Δοκίμων: Annapolis», του Τζάστιν Λιν, έρχεται απόψε στον Alpha (22.00). Oταν ο Τζέικ Χιούαρντ καταφέρνει να μπει στη Ναυτική Ακαδημία της Ανάπολης, μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες σχολές ναυτικών δοκίμων, πιστεύει ότι ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε. Ο αγώνας του, όμως, μόλις τώρα ξεκινά, αφού το αυστηρό κλίμα της σχολής δεν εξασφαλίζει ότι όλοι όσοι μπήκαν σε αυτή θα την ολοκληρώσουν με επιτυχία. Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Τάιρεζ Γκίμπσον, Τζορντάνα Μπρούστερ, Ρότζερ Φαν, Ντόνι Γουόλμπεργκ.

Ενας Τσέχος στο Χόλιγουντ

Στο ωριαίο ντοκιμαντέρ «Ο Μίλος Φόρμαν κατακτά την Αμερική» (ΕΡΤ2, 01.00) ο Τσέχος σκηνοθέτης αφηγείται το ταξίδι του από την Τσεχοσλοβακία στο Χόλιγουντ. Επειτα από χιουμοριστικές ιστορίες, ο Μίλος Φόρμαν εξηγεί πώς εργάστηκε στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ερχόμενος από μια κομμουνιστική χώρα, όπου τα γυρίσματα μιας ταινίας ήταν σκληρή δουλειά, στην «πρωτεύουσα» του καπιταλισμού. Για τον ίδιο τον Φόρμαν μιλούν οι Μάικλ Ντάγκλας, Γούντι Χάρελσον, Λουίζ Φλέτσερ κ.ά.

Ιατρική αποστολή

O Αλί,  ο νεαρός γιατρός με τις ιδιαίτερες ψυχικές ικανότητες, επιτυγχάνει μια δύσκολη αποστολή στο αποψινό επεισόδιο της τουρκικής σειράς «Γιατρός: Η ιστορία ενός θαύματος» (21.30, ΣΚΑΪ), που βασίζεται στην ομώνυμη κορεατική παραγωγή. Χάρη στην πίστη του στο απρόσμενο, δίνει στον Φερμάν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να επιχειρήσει μια ιδιαιτέρως δύσκολη επέμβαση. Το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτει πείθει μια μητέρα να κάνει το σωστό για τον γιο της και εκείνον να τη συγχωρήσει για τα λάθη της.

Αυστραλιανή σειρά

Διπλό επεισόδιο απόψε για την αυστραλιανή σειρά «The heart guy» (20.00-21.00 και 21.00- 22.00, Cosmote Series HD). Ο Χιου Νάιτ είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της καρδιοχειρουργικής, στο Σίνδνεϊ. Είναι ταλαντούχος, γοητευτικός και αλάνθαστος. Αλλά μετά ένα μεγάλο πάρτι, όπου ξυπνάει σε μια σουίτα ξενοδοχείου, βρίσκει ένα αναίσθητο από υπερβολική χρήση μοντέλο στον καναπέ του και ο κόσμος του συντρίβεται. Το ιατρικό συμβούλιο αποφασίζει πως πλέον δεν μπορεί να χειρουργεί και μπορεί να εργαστεί μόνο ως τοπικός γιατρός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή