Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Μαίρη» και ο Ντίσνεϊ

H Eμα Τόμσον, o Τομ Χανκς και ο Πολ Τζιαμάτι πρωταγωνιστούν στην ταινία του Τζον Λι Χάνκοκ «Η μαγική ομπρέλα», την οποία μεταδίδει απόψε ο Alpha (22.00). Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Πάμελα Λίντον Τράβερς, συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων «Μαίρη Πόπινς», αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ως εκ τούτου, ο εκδοτικός της πράκτορας στο Λονδίνο την πιέζει να συναντήσει τον Γουόλτ Ντίσνεϊ, ο οποίος ήδη ενδιαφέρεται να αγοράσει τα δικαιώματα για μια ταινία, που τόσο πολύ επιθυμούν οι κόρες του.

Το «θαύμα» της Λέστερ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από το «θαύμα» της Λέστερ και τον αγώνα που εξασφάλισε στις «Αλεπούδες», για πρώτη φορά στην ιστορία τους, την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η Cosmote TV μεταδίδει σήμερα (18.55, Cosmote Sport 1 HD) ένα αφιέρωμα που καταγράφει την 132 ετών ιστορία του συλλόγου, έως τον θρίαμβο του 2016, όταν σήκωσαν την κούπα της Premier League. Πριν από το ντοκιμαντέρ, θα προβληθούν (16.55) ο αγώνας κόντρα στην Εβερτον και η απονομή του τίτλου στον προπονητή των πρωταθλητών.

Οταν εισέβαλαν οι ναζί

«Μάιος 1940: Η μεγάλη φυγή» τιτλοφορείται η δραματική πολεμική ταινία εποχής, γαλλικής παραγωγής (2015), του Κριστιάν Καριόν, που μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ3 (22.00). Τον Μάιο του 1940, τα γερμανικά στρατεύματα εισβάλλουν στη Γαλλία. Φοβισμένοι από τον ερχομό του εχθρού, οι άνθρωποι ενός μικρού χωριού στο Πα-ντε-Καλέ, έπειτα από συστάσεις της νομαρχίας, αφήνουν πίσω τα πάντα και αποδρούν στα παράλια. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος του χωριού, Πολ. Παίζουν: Ολιβιέ Γκουρμέ, Αουγκουστ Ντιλ, Μάθιου Ρις, Ματίλντ Σενιέ.

Τα φονικά ψάρια της Γης

Πρεμιέρα για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θηριώδη πλάσματα των ποταμών», απόψε στο Viasat Explore (22.00, Cosmote TV). O φανατικός του ψαρέματος Τζέρεμι Γουέιντ αναζητεί φονικά ψάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη, ορισμένα από τα οποία έχουν αναχθεί σε θρύλους. H Βολιβία, η Ουκρανία, η Κολομβία, η Ισλανδία και η Ταϊλάνδη είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς του. Αυτά τα μεγαλειώδη ταξίδια καταλήγουν να δοκιμάζουν τις ικανότητές του και να θέτουν υπό αμφισβήτηση τις βαθύτερες πεποιθήσεις του για το ψάρεμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή