Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δολοφονικές» γυναίκες

Η αμερικανική σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ «Deadly women», που βρίσκεται στην ένατη σεζόν, ερευνά τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν κάποιες γυναίκες στο έγκλημα. Απόψε (00.15, ΣΚΑΙ) μια διεμφυλική γυναίκα φθάνει στον φόνο για να μπορέσει να αποκτήσει το σώμα που πάντοτε ονειρευόταν, μια μητέρα μαζί με την κόρη της θυσιάζουν ένα μέλος της οικογένειάς τους για να εισπράξουν τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής, ενώ μια τρίτη γυναίκα επιχειρεί να εξαφανίσει τα χρέη της μαζί με τον σύζυγό της…

Κωμωδία δράσης

Η κωμωδία δράσης «Spy», παραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία του Πολ Φέιγκ, προβάλλεται απόψε από το Star (21.00). Η Σούζαν Κούπερ είναι μια φιλήσυχη αναλύτρια της CIA που ασχολείται κυρίως με δουλειά γραφείου. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ο αφανής ήρωας πίσω από τις πιο επικίνδυνες αποστολές της υπηρεσίας. Οταν, λοιπόν, ο συνεργάτης της εξαφανίζεται και ένας ακόμη κορυφαίος πράκτορας βρίσκεται σε κίνδυνο, η Σούζαν δηλώνει εθελοντικά συμμετοχή σε μια μυστική αποστολή. Παίζουν οι Τζέισον Στέιθαμ, Μελίσα Μακάρθι και Τζουντ Λο.

Ενας εκδότης που τολμά

«Ενας χαρισματικός άνθρωπος» απόψε στην ΕΡΤ1 (21.30). O Μαξ Πέρκινς είναι εκδότης στην εταιρεία Scribner Sons, στη Νέα Υόρκη του 1920, και έχει φέρει στην επιφάνεια κορυφαίους συγγραφείς, όπως ο Ερνεστ Χέμινγουεϊ και ο Φρ. Σκοτ Φιτζέραλντ. Οταν ένα βιβλίο 1.000 σελίδων, γραμμένο από τον Τόμας Γουλφ, θα πέσει στα χέρια του, παρά τον χαοτικό τρόπο γραφής του, ο Πέρκινς αποφασίζει να το εκδώσει. Η σκηνοθεσία είναι του Μάικλ Γκραντέιτζ και παίζουν οι Λόρα Λίνεϊ, Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φερθ.

Σκανδιναβικά μυστήρια

Πρεμιέρα απόψε για μία ακόμη αστυνομική σειρά, στην Cosmote TV (23.00, Cosmote Series HD). Η δανικής παραγωγής σειρά μυστηρίου «Sommerdahl murders» περιστρέφεται γύρω από ένα ερωτικό τρίγωνο, ανάμεσα στον Dan Sommerdahl, τη σύζυγό του Marianne Sommerdahl και τον καλύτερό τους φίλο, Flemming Torp. Οταν αποκαλύπτεται η προσωπική ζωή του ζευγαριού αστυνομικών, έρχονται αναπόφευκτα σε σύγκρουση με την επαγγελματική τους ζωή, που απαιτεί καθημερινή συνεργασία για την εξιχνίαση υποθέσεων δολοφονίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή